archin logo
Samen naar resultaat
Archin ontwikkelt gebruiksvriendelijke bedrijfsapplicaties op maat om jouw bedrijfsprocessen te automatiseren. Of het nu gaat om een complete maatwerkapplicatie voor het volledige bedrijfsproces, koppelingen tussen bestaande systemen óf internetportals. Archin kan, aan de hand van jouw wensen en eisen, een applicatie ontwikkelen met een koppeling naar Loket.nl. Ook kunnen er koppelingen ontwikkeld worden tussen je bestaande applicatie(s) en Loket.nl.
Wat biedt deze koppeling
Deze maatwerkkoppelingen kunnen gegevens tussen je applicatie en Loket.nl synchroniseren. Denk hierbij aan het importeren van werknemers vanuit Loket.nl en het exporteren van bijvoorbeeld gewerkte uren, vergoedingen etc. De koppeling biedt een degelijke foutafhandeling en inzicht aan de gebruiker. Ook worden diverse mogelijkheden geboden voor het ontsluiten van data (zoals loonresultaten en journaalposten) voor analyses en rapportagedoeleinden.
Type Koppeling
Webservice
Over het bedrijf achter deze koppeling
Archin is een IT-bedrijf gespecialiseerd in Business Applications en Business Intelligence. Archin weet dat organisaties succesvoller zijn met inzicht in de juiste informatie op het juiste moment. Archin helpt organisaties dan ook succesvoller te worden door het inzetten van informatietechnologie. Dit wordt gedaan met behulp van slimme innovatieve producten en diensten die betaalbaar zijn voor het MKB.
Activeren van deze koppeling
Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.
Bekijk ook eens
PGGM

PGGM verleent als pensioenuitvoeringsorganisatie diensten op het gebied van pensioenbeheer, integraal vermogensbeheer en bestuurlijke advisering aan diverse pensioenfondsen.

Mijn Kantoorapp

Mijn Kantoorapp, ontwikkeld door Datawear, is een nieuwe manier waarop accountantskantoren, die streven naar informatie integratie en app gestuurde samenwerking met hun klanten, kunnen werken.

RDW

In Loket.nl gegevens van de auto ophalen bij de RDW op basis van kenteken.