Art

Art Systems Transportsoftware: Alle modules voor vervoerders

Transpas Enterprise is een Transport Management Systeem (TMS) die alle modules bevat die je als vervoerder nodig heeft. Orders, planning, facturen, boordcomputercommunicatie, emballage, warehouse en nog veel meer.

Wat biedt de koppeling met Art Systems Transportsoftware?

Het kunnen exporteren van een loonjournaal vanuit Transpas Enterprise naar Loket.nl.

Type Koppeling

Webservice

Over Art Systems Transportsoftware

Sinds 1998 maakt Art Systems transportsoftware voor op je kantoor, in je warehouse en docks. Maar ook op internet, voor je klanten en ontvangers. Dit wordt gedaan in verschillende Europese landen. Met de software kun je alles doen wat een transportbedrijf nodig heeft. Orderinvoer,  facturatie, boordcomputer-aansturing, voorraad, emballage, voorcalculatie, urenverwerking en nog veel meer modules staan tot je beschikking.

Prijzen van deze software

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. Voor Transpas Enterprise (Art Systems) wordt een module prijs in rekening gebracht.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: vervoer & post & opslag

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Bekijk ook eens

App van de maand

OneLinQ

OneLinQ SalaryPay maakt een koppeling met jouw bank om goedgekeurde salarisbetalingen en loonafdrachten in Loket.nl eenvoudig te betalen.

Exact Online

Op zoek naar groei? Dan heb je goed inzicht in je business nodig. Exact Online geeft je realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer.

(1)
L1NDA

L1NDA is dé online personeelsplanner van Nederland en maakt plannen weer leuk. Door te plannen met L1NDA bespaar je tot 75% tijd en 4% op loonkosten door inzicht in belangrijke cijfers als loonkosten en arbeidsproductiviteit.

(4)

Jouw recensie over Art Systems Transportsoftware

  • Nieuwe rij toevoegen
  • Nieuwe rij toevoegen
Comandiintus