asperion logo
Pure cloud oplossingen voor het MKB en de accountancy
Asperion levert Software-as-a-Service voor financiële en administratieve toepassingen voor het MKB en de accountancy. Naast de complete boekhouding (SRA gecertificeerd) worden oplossingen geboden voor het scannen, herkennen en automatisch boeken van boekstukken, uren registratie en facturatie. Dit is ook mogelijk voor verkoop orders, voorraad, inkoop orders, productie etc.

 

Asperion behoort tot één van de eerste cloudleveranciers die het keurmerk Zeker-Online mogen voeren hetgeen gebruikers van Asperion software diensten een extra zekerheid geeft dat hun gegevens veilig en professioneel worden beheerd en dat de continuïteit van de dienst wordt gewaarborgd.

 

Het kunnen importeren van loonjournaalposten is een functie die standaard, dus zonder extra kosten, aanwezig is in elk Asperion pakket. Vanuit Loket.nl kunnen loonjournaalposten aangeleverd worden, voorzien van grootboekrekeningen en eventuele kostenplaatsen, in de vorm van XML bestanden die direct in elke Asperion administratie ingelezen kunnen worden. Dat bespaart veel werk terwijl de kans op het maken van invoerfouten wordt uitgesloten.

Wat biedt deze koppeling
Loonjournaalposten, voorzien van grootboekrekeningen en eventuele kostenplaatsen uit Loket.nl kunnen geïmporteerd worden in elke Asperion administratie! Asperion is daarnaast voorzien van een uitstekende helpdesk.
Type Koppeling
XML
Over het bedrijf achter deze koppeling
Asperion is leverancier van financiële SaaS-diensten en is opgericht door innoverende accountancy- en IT-professionals. De onderneming lanceerde in 2006 de eerste cloud oplossingen voor boekhouding en facturatie. Alle software wordt door het eigen team in Nederland ontwikkeld met ontwikkeltools van Microsoft en andere gerenommeerde leveranciers.
Activeren van deze koppeling
Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.
Bekijk ook eens
Victa

Een krachtige, snel te installeren business analyse applicatie, geconfigureerd en geoptimaliseerd voor jouw Loket.nl omgeving, zonder nood aan kennis van de interne structuren van de onderliggende database.

Dyflexis

Dyflexis is het meest gebruiksvriendelijke systeem voor personeelsplanning en werktijdregistratie. Maak vliegensvlug een planning voor de hele organisatie.

SUCSEZ

Een vergelijkingsmodule voor zorgverzekeraars en hun zorgverzekeringen in het Werknemerloket.