asperion-logo

<br />

Type koppeling: XML

Website: www.asperion.nl

Wat biedt deze koppeling: Loonjournaalposten, voorzien van grootboekrekeningen en eventuele kostenplaatsen uit Loket.nl kunnen geïmporteerd worden  in elke Asperion administratie!

Asperion, pure cloud oplossingen voor MKB en Accountancy

Asperion levert Software-as-a-Service voor financiële en administratieve toepassingen voor het MKB en de accountancy. Naast de complete boekhouding (SRA gecertificeerd) worden oplossingen geboden voor het scannen, herkennen en automatisch boeken van boekstukken, uren registratie en facturatie. Dit is ook mogelijk voor verkoop orders, voorraad, inkoop orders, productie etc.

Asperion behoort tot één van de eerste cloudleveranciers die het keurmerk Zeker-Online mogen voeren hetgeen gebruikers van Asperion software diensten een extra zekerheid geeft dat hun gegevens veilig en professioneel worden beheerd en dat de continuïteit van de dienst wordt gewaarborgd.

Het kunnen importeren van loonjournaalposten is een functie die standaard, dus zonder extra kosten, aanwezig is in elk Asperion pakket. Vanuit Loket.nl kunnen loonjournaalposten aangeleverd worden, voorzien van grootboekrekeningen en eventuele kostenplaatsen, in de vorm van XML bestanden die direct in elke Asperion administratie ingelezen kunnen worden. Dat bespaart veel werk terwijl de kans op het maken van invoerfouten wordt uitgesloten.

Over de organisatie

Asperion is leverancier van financiële SaaS-diensten en is opgericht door innoverende accountancy- en IT-professionals. De onderneming lanceerde in 2006 de eerste cloud oplossingen voor boekhouding en facturatie. Alle software wordt door het eigen team in Nederland ontwikkeld met ontwikkeltools van Microsoft en andere gerenommeerde leveranciers.