atps logo
Een feilloze verwerking van cao- en bedrijfsreglementen

ATPS® bewijst zich al jarenlang, elke dag registreren ruim een half miljoen mensen hun werktijden met ATPS®. Het is een compleet en flexibel systeem voor tijdregistratie gecombineerd met toegangscontrole. De krachtige rekenmodule zorgt voor een feilloze verwerking van cao- en bedrijfsreglementen. Ook verlof en verzuim kan direct in ATPS® geregistreerd en verwerkt worden. Met ATPS®Web digitaal kunnen leidinggevende aanvragen accorderen.

 

Elke branche kan ATPS® inzetten en de software sluit perfect aan op het salarissysteem Loket.nl. Bovendien kan ATPS® ook integreren met de systemen van uitzendorganisaties; correcte uitbetaling en facturering gegarandeerd!

Wat biedt deze koppeling
Een compleet en flexibel systeem voor tijdregistratie gecombineerd met toegangscontrole.
Type Koppeling
CSV
Over het bedrijf achter deze koppeling
ATPS B.V. is marktleider op het gebied van tijdregistratie, personeelsplanning en geïntegreerde toegangscontrole. De software is ontwikkeld door ATPS. Onze softwarespecialisten ontwikkelen nieuwe functionaliteiten met een optimale aansluiting op onze hardware. Sinds de oprichting in 1997 hebben ruim 1200 nationale en internationale organisaties gekozen voor de innovatieve oplossingen van ATPS.
Activeren van deze koppeling
Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.
Bekijk ook eens
MUIS Software

Voorkom handmatig invoeren van loonjournaalposten in je online boekhoudpakket! Met de koppeling tussen Loket.nl en iMUIS Online kun je loonjournaalposten automatisch inlezen.

Yuki

Een boekhoudplatform waarbij de administratieve verwerking volledig geïntegreerd is met een automatische documentherkenning.

PinkWeb

PinkWeb is het meest complete accountancy klantenportaal dat er is. Accountantskantoren werken efficiënter en bieden hun cliënten een hoger serviceniveau.