ATPS

ATPS: Een feilloze verwerking van cao- en bedrijfsreglementen

ATPS® bewijst zich al jarenlang, elke dag registreren ruim een half miljoen mensen hun werktijden met ATPS®. Het is een compleet en flexibel systeem voor tijdregistratie gecombineerd met toegangscontrole. De krachtige rekenmodule zorgt voor een feilloze verwerking van cao- en bedrijfsreglementen. Ook verlof en verzuim kan direct in ATPS® geregistreerd en verwerkt worden. Met ATPS®Web digitaal kunnen leidinggevende aanvragen accorderen.

Elke branche kan ATPS® inzetten en de software sluit perfect aan op het salarissysteem Loket.nl. Bovendien kan ATPS® ook integreren met de systemen van uitzendorganisaties; correcte uitbetaling en facturering gegarandeerd!

Wat biedt de koppeling met ATPS?

Een compleet en flexibel systeem voor tijdregistratie gecombineerd met toegangscontrole.

Type Koppeling

CSV

Over ATPS

ATPS B.V. is marktleider op het gebied van tijdregistratie, personeelsplanning en geïntegreerde toegangscontrole. De software is ontwikkeld door ATPS. Onze softwarespecialisten ontwikkelen nieuwe functionaliteiten met een optimale aansluiting op onze hardware. Sinds de oprichting in 1997 hebben ruim 1200 nationale en internationale organisaties gekozen voor de innovatieve oplossingen van ATPS.

Prijzen van deze software

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. De kosten voor het gebruik van de applicatie, die door ATPS in rekening gebracht worden, zijn sterk afhankelijk van het type en de grootte van de licentie, het type organisatie, etc.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: agrosector, retail, vervoer & post & opslag, groothandel, industrie

Recensies

Geplaatst door R.M. Vink
op 03/09/2018
Het op de juiste manier inrichten van het ATPS-tijdregistratiesysteem en het koppelen met een -bestaand - salarissysteem vraagt om een goede bedrijfsanalyse en HR-deskundigheid. Met behulp van de consultant zijn de diverse stappen gezet en in een periode van enkele maanden geimplementeerd.
  • Ondersteuning door de helpdesk - medewerkers van ATPS
  • de opleiding/training is te compact - in te korte tijd

Jouw recensie over ATPS

Bekijk ook eens

App van de maand

BPM Software

BPM Software maakt het mogelijk om loonjournaalpost automatisch op te halen en te verwerken in de administraties.

Edubookers

Edubookers is hét boekingsplatform waarop je trainingen en cursussen kan zoeken en direct kan boeken. Op deze manier breng je structuur en overzicht aan in het zoeken, boeken en beheren van opleidingen.

OneLinQ

OneLinQ SalaryPay maakt een koppeling met jouw bank om goedgekeurde salarisbetalingen en loonafdrachten in Loket.nl eenvoudig te betalen.