Bedrijfsrooster
administratie urenregistratie
rooster weergave
Werknemersprofiel

Roosters maken en uren registreren in enkele stappen

Bedrijfsrooster helpt je eenvoudig je personeelsplanning geheel online af te handelen. Het maken van een rooster wordt zeer eenvoudig doordat in één oogopslag duidelijk is wie je het best op welke dienst kunt inzetten. Zijn alle diensten eenmaal ingeroosterd, dan deel je het rooster met twee klikken met alle personeelsleden. Via de PC, tablet en telefoon. Overal en altijd.

Wat biedt deze koppeling?

Een middel om automatisch en foutloos urenregistraties, verlof en verzuim te importeren uit het tijdregistratie systeem van de klanten.

Type Koppeling

Webservice

Over het bedrijf achter deze koppeling

Bedrijfsrooster is een jong en vernieuwend team professionals met de missie teams beter en prettiger te laten samenwerken. Dit wordt gedaan door dagelijks aan moderne online oplossingen te werken waarbij vlotte interactie en zelfsturing in organisaties centraal staat.

Prijzen van deze software

Voor het gebruik van de koppeling wordt er €10,- per maand in rekening gebracht. Per maand kost het daarnaast €2,50 per werknemer.

 

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. Bovengenoemde prijzen worden door Bedrijfsrooster in rekening gebracht.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: accountancy & administratie, agrosector, bouw & installatie & infrastructuur, cultuur & sport, retail, energie, financiele & dienstverlening, horeca, onderwijs & training, kinderopvang, vervoer & post & opslag, gezondheidszorg & maatschappelijke dienstverlening, ict & media & communicatie, onroerend goed, water & afval, groothandel, industrie, persoonlijke & dienstverlening & non & profit, zakelijke dienstverlening

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Bekijk ook eens

App van de maand

tamigo

tamigo is niet alleen de oplossing voor planning en tijdregistratie, maar geeft je ook optimaal inzicht in productiviteit, loonkosten en andere KPI's.

L1NDA

L1NDA is dé online personeelsplanner van Nederland en maakt plannen weer leuk. Door te plannen met L1NDA bespaar je tot 75% tijd en 4% op loonkosten door inzicht in belangrijke cijfers als loonkosten en arbeidsproductiviteit.

(4)
Blue Carpet

Blue Carpet HR Manager helpt organisaties om het beoordelings- en ontwikkelingsgesprek te verbeteren en natuurlijk te digitaliseren.

Jouw recensie over Bedrijfsrooster

  • Add a new row
  • Add a new row