bedrijfsrooster logo
administratie urenregistratie
rooster weergave
Werknemersprofiel
Roosters maken en uren registreren in enkele stappen
Bedrijfsrooster helpt je eenvoudig je personeelsplanning geheel online af te handelen. Het maken van een rooster wordt zeer eenvoudig doordat in één oogopslag duidelijk is wie je het best op welke dienst kunt inzetten. Zijn alle diensten eenmaal ingeroosterd, dan deel je het rooster met twee klikken met alle personeelsleden. Via de PC, tablet en telefoon. Overal en altijd.
Wat biedt deze koppeling
Een middel om automatisch en foutloos urenregistraties, verlof en verzuim te importeren uit het tijdregistratie systeem van de klanten.
Type Koppeling
Webservice
Over het bedrijf achter deze koppeling
Bedrijfsrooster is een jong en vernieuwend team professionals met de missie teams beter en prettiger te laten samenwerken. Dit wordt gedaan door dagelijks aan moderne online oplossingen te werken waarbij vlotte interactie en zelfsturing in organisaties centraal staat.
Activeren van deze koppeling
Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.
Bekijk ook eens
MKB Banenmonitor

De Van Spaendonck MKB Banenmonitor publiceert elk kwartaal een gratis update van de ontwikkeling van de werkgelegenheid in het Nederlandse MKB.

L1NDA

Met L1NDA is het maken van personeelsplanningen leuk en kostenbesparend!

Dyflexis

Dyflexis is het meest gebruiksvriendelijke systeem voor personeelsplanning en werktijdregistratie. Maak vliegensvlug een planning voor de hele organisatie.