Blue

Blue Carpet: Verbeter beoordelings- en ontwikkelingsgesprekken

Blue Carpet HR Manager helpt organisaties om het beoordelings- en ontwikkelingsgesprek te verbeteren en natuurlijk te digitaliseren. Met Blue Carpet HR Manager zorg je ervoor dat jouw medewerkers de mogelijkheid krijgen om zelf de regie over de professionele ontwikkeling wél te nemen en zo het beoordelings- en ontwikkelingsproces een fijne ervaring te maken. Tegelijkertijd zorgt het digitaliseren van dit proces voor een aanzienlijke tijdsbesparing voor zowel de manager, HR als de medewerker.

HR Manager heeft de volgende unieke eigenschappen:

  • Rijke gevulde applicatie wat de configuratie en implementatie bevorderd
  • Eenvoudig en makkelijk te gebruiken voor HR, Management en de medewerker wat zorgt voor een fijne ervaring
  • Rijke data & analyse mogelijkheden om beslissingen te ondersteunen
  • Mogelijkheid om proces te sturen vanuit HR/Management of de medewerker zodat het voor iedere organisatie geschikt is

Wat biedt de koppeling met Blue Carpet?

Door Blue Carpet te koppelen aan Loket.nl zijn organisaties in staat om eenvoudig een hoogwaardig medewerker ontwikkelings- en beoordelingsproces neer te zetten. Kortom geen papieren meer of inhuur van derden om dit proces te regelen. Na afloop van de beoordelingen sturen wij de formulieren terug naar Loket.nl (Qwoater) en daar heb je de volledige dossieropbouw.

Om de HR Manager oplossing van Blue Carpet effectief te laten werken, hebben wij gegevens van medewerkers nodig. Deze gegevens staan voor een groot gedeelte al in Loket.nl en worden met een druk op de knop overgezet naar Blue Carpet HR Manager en up to date gehouden (vanuit Loket.nl).

De koppeling die wij bieden is real life en de verwerking van de medewerker gegevens gebeurd in beide oplossingen aan de hand van de laatste Data Privacy standaarden.

Type Koppeling

Webservice

Over Blue Carpet

Blue Carpet is een innovatief HR Software bedrijf dat de medewerker centraal zet in haar SaaS oplossingen.  Door de medewerker een centrale plek te geven gelooft Blue Carpet gelooft dat de data die verzameld wordt in een HR proces sterk verbeterd en het voor de medewerker en HR een betere ervaring is. Voorgaande draagt weer bij aan de resultaten.

De Blue Carpet oplossingen worden door een breed scala aan organisaties gebruikt. Blue Carpet werkt voor organisaties met een omvang van 10 medewerkers tot organisatie met 200.000 medewerkers. Afhankelijk van het HR vraagstuk zijn zij in staat om de optimale oplossing te bieden ongeacht de branche of omvang.

Prijzen van deze software

Op aanvraag

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: accountancy & administratie, agrosector, bouw & installatie & infrastructuur, cultuur & sport, retail, energie, financiele & dienstverlening, horeca, onderwijs & training, kinderopvang, vervoer & post & opslag, gezondheidszorg & maatschappelijke dienstverlening, ict & media & communicatie, onroerend goed, water & afval, groothandel, industrie, persoonlijke & dienstverlening & non & profit, zakelijke dienstverlening

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Bekijk ook eens

App van de maand

OneLinQ

OneLinQ SalaryPay maakt een koppeling met jouw bank om goedgekeurde salarisbetalingen en loonafdrachten in Loket.nl eenvoudig te betalen.

Exact Online

Op zoek naar groei? Dan heb je goed inzicht in je business nodig. Exact Online geeft je realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer.

(1)
L1NDA

L1NDA is dé online personeelsplanner van Nederland en maakt plannen weer leuk. Door te plannen met L1NDA bespaar je tot 75% tijd en 4% op loonkosten door inzicht in belangrijke cijfers als loonkosten en arbeidsproductiviteit.

(4)

Jouw recensie over Blue Carpet

  • Nieuwe rij toevoegen
  • Nieuwe rij toevoegen
qodenWorkbee