booq

booq Personeelsplanner: Personeelsplanning, urenregistratie en verloning in een handomdraai

Met de booq Personeelsplanner zijn je personeelsplanning, urenregistratie en verloning voortaan in een handomdraai geregeld. Toegankelijke software, plannen op budgetten, online beschikbaarheid doorgeven en roosters inzien, het actuele personeelscijfer altijd inzichtelijk dankzij de realtime koppeling met je kassa. Zelfs de actuele weersvoorspelling is 24/7 zichtbaar in het systeem. Snel, eenvoudig en voordelig: de booq Personeelsplanner is de meest gebruiksvriendelijke planner op de markt. Handig voor je planners én fijn voor je personeel!

Wat biedt de koppeling met booq Personeelsplanner?

  • Automatische export van werknemer- en werkgevergegevens vanuit Loket.nl naar de booq Personeelsplanner
  • Automatisch nieuwe werknemers exporteren vanuit de booq Personeelsplanner naar Loket.nl
  • Het automatisch importeren van variabele gegevens vanuit de booq Personeelsplanner naar Loket.nl
  • Een overzichtelijke synchronisatie-interface waarbij je direct de verschillen ziet tussen de stamgegevens in Loket.nl en de  booq Personeelsplanner

Type Koppeling

Software on Demand

Over Eijsink

Met Eijsink als automatiseringspartner kun je optimaal ondernemen. We zijn dé verbindende schakel tussen jou als ondernemer, je klanten en je leveranciers. Van personeelsplanning tot afrekensystemen, van keuken- en barmanagement tot webshops gekoppeld aan je kassa: we bieden slimme totaaloplossingen voor een efficiënte bedrijfsvoering. Met softwareontwikkeling, helpdesk en technische dienst in eigen beheer garanderen we met plezier 24/7 uitstekende kwaliteit en service voor onze klanten. Altijd en overal!

Prijzen van deze software

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. De kosten die door booq Personeelsplanner in rekening gebracht worden, zijn op aanvraag.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: retail, horeca

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Jouw recensie over booq Personeelsplanner

Bekijk ook eens

App van de maand

BPM Software

BPM Software maakt het mogelijk om loonjournaalpost automatisch op te halen en te verwerken in de administraties.

Edubookers

Edubookers is hét boekingsplatform waarop je trainingen en cursussen kan zoeken en direct kan boeken. Op deze manier breng je structuur en overzicht aan in het zoeken, boeken en beheren van opleidingen.

OneLinQ

OneLinQ SalaryPay maakt een koppeling met jouw bank om goedgekeurde salarisbetalingen en loonafdrachten in Loket.nl eenvoudig te betalen.

moniSoftbrick