booq logo
Personeelsplanning, urenregistratie en verloning in een handomdraai
Met de booq Personeelsplanner zijn je personeelsplanning, urenregistratie en verloning voortaan in een handomdraai geregeld. Toegankelijke software, plannen op budgetten, online beschikbaarheid doorgeven en roosters inzien, het actuele personeelscijfer altijd inzichtelijk dankzij de realtime koppeling met je kassa. Zelfs de actuele weersvoorspelling is 24/7 zichtbaar in het systeem. Snel, eenvoudig en voordelig: de booq Personeelsplanner is de meest gebruiksvriendelijke planner op de markt. Handig voor je planners én fijn voor je personeel!
Wat biedt deze koppeling
  • Automatische export van werknemer- en werkgevergegevens vanuit Loket.nl naar de booq Personeelsplanner
  • Automatisch nieuwe werknemers exporteren vanuit de booq Personeelsplanner naar Loket.nl
  • Het automatisch importeren van variabele gegevens vanuit de booq Personeelsplanner naar Loket.nl
  • Een overzichtelijke synchronisatie-interface waarbij je direct de verschillen ziet tussen de stamgegevens in Loket.nl en de  booq Personeelsplanner
Type Koppeling
Software on Demand
Over het bedrijf achter deze koppeling
Met Eijsink als automatiseringspartner kun je optimaal ondernemen. We zijn dé verbindende schakel tussen jou als ondernemer, je klanten en je leveranciers. Van personeelsplanning tot afrekensystemen, van keuken- en barmanagement tot webshops gekoppeld aan je kassa: we bieden slimme totaaloplossingen voor een efficiënte bedrijfsvoering. Met softwareontwikkeling, helpdesk en technische dienst in eigen beheer garanderen we met plezier 24/7 uitstekende kwaliteit en service voor onze klanten. Altijd en overal!
Activeren van deze koppeling
Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.
Bekijk ook eens
Mijnrooster

Een online oplossing om personeelsplanningen overzichtelijk te houden.

MONI

Om het overzicht te bewaren is een goede administratie onmisbaar. Dat is vaak tijdrovend en kostbaar, maar MONI kan je helpen!

Alure

Met Alure automatiseer je de backoffice van je accountants-, administratie- of bijvoorbeeld fiscaal advieskantoor eenvoudig en betaalbaar.