Checks

Personeelsplanning met Checks

Zoek je efficiënte ondersteuning bij je personeelsplanning? Voor optimaal inzicht in de bezetting en beschikbaarheid van de medewerkers is Checks de juiste keuze. Checks is het gebruiksvriendelijke en flexibele softwarepakket voor personeelsplanning en urenregistratie. Het pakket bestaat uit een planmodule, rapportagesoftware en web- en smartphone apps voor de medewerkers.

Organisaties van klein tot groot en in uiteenlopende branches kunnen uitstekend met Checks uit de voeten. Voor het handmatig maken van de personeelsplanning, automatisch roosteren, opstellen van roulatieroosters of zelfroosteren. Je bespaart tijd en ziet snel of de bezetting op orde is. Checks helpt je graag verder met jouw personeelsplanning, ook als de planning wat complexer is!

Wat biedt de koppeling met Checks?

De koppeling biedt één plaats waar alle personeelsgegevens worden bijgehouden, namelijk Loket.nl. Dit voorkomt dubbele invoer, fouten, etc. Daarnaast biedt de koppeling een integratie tussen de in Checks uitgerekende looncomponenten en de hierop gebaseerde verloning door Loket.nl.

  • Dubbele invoer behoort tot het verleden
  • Je voorkomt (overtype)fouten
  • Medewerkers niet meer handmatig invoeren
  • Nieuwe of gewijzigde medewerkers worden automatisch geïmporteerd of bijgewerkt
  • Je bespaart tijd en daarmee kosten

Type Koppeling

RESTful API

Over Checks

Checks is ontwikkeld door Integral, specialist in planningssoftware. Al vijftien jaar focust Integral zich volledig op haar eigen product Checks voor medewerkers planning en urenregistratie.

Integral is een Nederlands bedrijf dat al meer dan twintig jaar bestaat. Integral is gevestigd in Weesp.

Prijzen van deze software

De prijs van Checks hangt af van het gebruik, de afgenomen onderdelen en de grootte van de klant. Bij interesse stelt Checks graag een vrijblijvende offerte op maat op.

Loket.nl brengt geen kosten in rekening voor het gebruik van de koppeling.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: cultuur & sport, retail, horeca, vervoer & post & opslag, gezondheidszorg & maatschappelijke dienstverlening, ict & media & communicatie, water & afval, groothandel, industrie, persoonlijke & dienstverlening & non & profit, zakelijke dienstverlening

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Bekijk ook eens

Edubookers

Edubookers is hét boekingsplatform waarop je trainingen en cursussen kan zoeken en direct kan boeken. Op deze manier breng je structuur en overzicht aan in het zoeken, boeken en beheren van opleidingen.

L1NDA

L1NDA is dé online personeelsplanner van Nederland en maakt plannen weer leuk. Door te plannen met L1NDA bespaar je tot 75% tijd en 4% op loonkosten door inzicht in belangrijke cijfers als loonkosten en arbeidsproductiviteit.

(4)
OneLinQ

OneLinQ SalaryPay maakt een koppeling met jouw bank om goedgekeurde salarisbetalingen en loonafdrachten in Loket.nl eenvoudig te betalen.

Jouw recensie over Checks

skednet