CreAim

CreAim: Digitaal accorderen van loonaangiftes

Het portaal van CreAim is speciaal bedoeld voor de communicatie en de online samenwerking met je klanten. Vanuit Loket.nl worden gereedstaande aangiftes verzonden naar de portal van CreAim. Je klant krijgt hier direct een notificatie van en kan de aangifte inzien en digitaal accorderen. Dit kan zowel via de desktop versie als via de app. Na akkoord van je klant, zal de aangifte verzonden worden naar de Belastingdienst. Het retourbericht van de Belastingdienst wordt beschikbaar gesteld aan Loket.nl en de status van de aangifte zal automatisch worden bijgewerkt. Daarnaast beschikt CreAim ook over een Single Sign On koppeling met Loket.nl. Dit zorgt er voor dat jij en je klanten rechtstreeks vanuit het portaal naar Loket.nl kunnen gaan zonder opnieuw te hoeven inloggen.

Wat biedt de koppeling met CreAim?

Met CreAim realiseer je het digitaal accorderen van loonaangiftes.

De voordelen van CreAim:

  • Veilig, efficiënt en snel uitwisselen van gegevens.
  • Verschillende authenticatiemiddelen mogelijk.
  • Digitaal ondertekenen van aangiftes/documenten met een wettelijk erkende handtekening.
  • Digitaal registeren van machtigingen.
  • Hoge mate van veiligheid. Periodiek getoetst door externe auditors.
  • Het portaal werkt intuïtief en eenvoudig voor jou en je klanten.

Type Koppeling

Webservice

Over CreAim

Als sinds 2001 maakt CreAim internettoepassingen ten behoeve van salarisverwerkers, accountantskantoren en belastingadviseurs. Deze intermediairs kunnen hiermee veilig, betrouwbaar en efficiënt digitaal samenwerken met klanten. CreAim is de specialist op het gebied van SBR/XBRL, eHerkenning en is continue bezig met innoveren om dit te blijven. Daarnaast is CreAim volledig voorbereid op de komende veranderingen zoals eID en het digitaal ondertekenen van de documenten (PDF en XML) waaronder de controleverklaring ten behoeve van het deponeren van de publicatiestukken voor middelgrote en grote rechtspersonen.

Prijzen van deze software

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. De kosten die door CreAim in rekening gebracht worden, verschillen per afgesloten contract.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: accountancy & administratie, financiele & dienstverlening, ict & media & communicatie, zakelijke dienstverlening

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Jouw recensie over CreAim

  • Nieuwe rij toevoegen
  • Nieuwe rij toevoegen

Bekijk ook eens

App van de maand

Heilbron

Profiteren van een prettige korting op zowel je basis- als aanvullende verzekering. Daarnaast profiteer je van o.a. persoonlijk advies en een 24/7 bereikbare helpdesk met zorgspecialisten van Heilbron.

Exact Online

Op zoek naar groei? Dan heb je goed inzicht in je business nodig. Exact Online geeft je realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer.

(1)
L1NDA

L1NDA is dé online personeelsplanner van Nederland en maakt plannen weer leuk. Door te plannen met L1NDA bespaar je tot 75% tijd en 4% op loonkosten door inzicht in belangrijke cijfers als loonkosten en arbeidsproductiviteit.

(4)