dapas logo
Werkprocessen optimaliseren met Dapas Software
Dapas Software optimaliseert werkprocessen en draagt bij aan de efficiency van een kantoor. Het is een applicatie waarbij gebruik wordt gemaakt van workflows. De workflows maken het salarisverwerkingsproces zichtbaar en zorgen achter de schermen voor de koppelingen van en naar Loket.nl. De workflows worden automatisch aangemaakt voor de volgende te verwerken periode. De workflow voor de loonaangifte zorgt er voor dat de loonaangifte wordt aangeboden aan het klantportaal, alwaar na goedkeuring door de klant automatisch de inzending plaats vindt naar de Belastingdienst.
Wat biedt deze koppeling
Met Dapas Software regel je de integratie van de software binnen je kantoor, standaardisering van je kantoorprocessen en krijg je inzicht in je bedrijfsvoering.
Type Koppeling
Webservice
Over het bedrijf achter deze koppeling
Vanuit de visie dat het realiseren van efficiëntere werkprocessen, waarbij SBR de norm is, overal ter wereld in de financiële dienstverlening een hot issue is, is Dapas Software opgericht. Dapas Software is een jong en innovatief bedrijf dat anno 2015 software oplossingen voor de accountancybranche bedenkt, ontwikkelt en implementeert. Door de kennis op het gebied van accountancy en IT samen te brengen weet Dapas Software volledig op de behoefte van de gebruiker in te spelen.
Activeren van deze koppeling
Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.
Bekijk ook eens
PinkWeb

PinkWeb is het meest complete accountancy klantenportaal dat er is. Accountantskantoren werken efficiënter en bieden hun cliënten een hoger serviceniveau.

Asperion

Financiële en administratieve toepassingen voor het MKB en de accountancy.

Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster ontzorgt en verbindt teams door overzicht en gebruiksgemak bij de planning van mensen en middelen, urenregistratie en verlof en verzuim.