Partner in gegevensmanagement
Dataspace help haar klanten om documentlogistiek nog beter te organiseren. Dit wordt gedaan middels advisering, digitalisering en archiefopslag. Dataspace is de betrouwbare partner die haar klanten volledig ontzorgt.
Wat biedt deze koppeling
De koppeling met Dataspace biedt gebruikers veel gemak. Door de werkwijze van Dataspace worden gebruikers volledig ontzorgd.
Type Koppeling
Webservice
Over het bedrijf achter deze koppeling
Dataspace Nederland is opgericht in 2000 en heeft zich gespecialiseerd in het archiveren, digitaliseren en beheren van data en documenten én de logistiek daaromheen. Dataspace beheert archieven voor zo’n 600 opdrachtgevers in geconditioneerde archiefdepots, digitaliseren dossiers in grote aantallen of ‘On demand’ en neemt (delen van) logistieke en administratieve processen over.
Activeren van deze koppeling
Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.
Bekijk ook eens
Dapas Software

Dapas Software optimaliseert werkprocessen en draagt bij aan de efficiency van een kantoor. Het is een applicatie waarbij gebruik wordt gemaakt van workflows.

East4

East4 heeft TeamUren-plan® ontwikkeld voor efficiënte personeelsplanning en tijdregistratie. Het doel van deze softwareoplossing is om een besparing op uw loonkosten te realiseren en om tijdwinst te behalen.

Benefits-Plaza

Alle voorkomende mutaties, zoals in dienst, uit dienst, salaris, etc. kunnen vanuit Loket.nl via Benefits-Plaza gecommuniceerd worden richting pensioen- en inkomensverzekeraars.