Datawear

logo_datawear_cs5

Datawear

Type koppeling:
Webservice

Website:
www.datawear.nl

 

Wat biedt deze koppeling:

  • Automatische koppeling van loonaangiften tussen Loket.nl en Mijn Kantoorapp
  • Loonaangiften in Mijn Kantoorapp bekijken en accorderen, inloggen in Loket.nl hoeft niet hiervoor
  • Alerts tonen indien de deadline voor het indienen van de aangifte nadert

Mijn Kantoorapp voor het accorderen van loonaangiften

Mijn Kantoorapp is een nieuwe manier waarop accountantskantoren, die streven naar informatie integratie en app gestuurde samenwerking met hun klanten, kunnen werken. Ons product is een open API platform waarop gebruikers werkprocessen kunnen activeren en modelleren, afgestemd op de manier waarop men wil samenwerken met de klant, maar ook intern binnen de eigen organisatie. Door onze jarenlange ervaring met de interne processen binnen accountantskantoren en de mogelijkheden van de bestaande standaardpakketten die daarbij gebruikt worden, weten wij precies hoe wij deze voor u kunnen optimaliseren en automatiseren.

Met de aangifte accorderen app kan de ondernemer alle stukken (aangiften) die de accountant voor hem klaar heeft gezet ter goedkeuring, bekijken, beoordelen en accorderen. Zo kan de ondernemer  periodiek zijn loonaangifte, die door zijn salarisadministrateur bij de accountant in Loket.nl is klaargezet, bij ons in de app opvragen en accorderen. Hierna sturen we een status terug naar Loket.nl, zodat zij er voor kunnen zorgen dat de aangifte tijdig naar de belastingdienst wordt verstuurd. Lekker simpel en overzichtelijk, de ondernemer hoeft daarvoor niet in Loket.nl in te loggen. Zo doen we dat ook met andere aangiftesoftware.

Over de organisatie

Datawear levert software en services voor accountants. Mijn Kantoorapp voor applicatie integratie en app gestuurd samenwerken tussen accountant en klant. Roboledger voor volledige automatisering van boekhoudkundige transacties, robotic accounting, kassakoppelingen en meer.