dyflexis logo
dyflexis
Personeelsplanning met geïntegreerde urenregistratie
Dyflexis is het meest gebruiksvriendelijke systeem voor personeelsplanning en werktijdregistratie. Maak vliegensvlug een planning voor de hele organisatie. Daarbij heeft de HR-afdeling geen omkijken meer naar het registreren van werktijden, want deze worden automatisch geregistreerd door middel van het geïntegreerde kloksysteem.
Wat biedt deze koppeling
  • Automatische export van werknemer- en werkgevergegevens vanuit Loket.nl naar Dyflexis
  • Automatisch nieuwe werknemers exporteren vanuit Dyflexis naar Loket.nl
  • Het automatisch importeren van variabele gegevens vanuit Dyflexis naar Loket.nl
  • Een overzichtelijke synchronisatie-interface waarbij u direct de verschillen ziet tussen de stamgegevens in Loket.nl en Dyflexis.
Type Koppeling
Webservice
Over het bedrijf achter deze koppeling
Dyflexis Planningsoftware wordt ontwikkeld door Wodan Brothers. Dyflexis staat voor DYnamische FLEXibele Informatie Systemen. Wodan Brothers is marktleider op het gebied van gebruiksvriendelijke online personeelsplanningsoftware voor diverse branches.
Bij Wodan Brothers geloven we dat functionaliteit niet ten koste hoeft te gaan van gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast wordt er niet geloofd in ellenlange implementatietrajecten. Of het nu gaat om een bedrijf met tien man personeel of een keten met tientallen vestigingen, Dyflexis levert voor iedere branche de juiste en kostenbesparende oplossing.
Activeren van deze koppeling
Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.
Bekijk ook eens
R&R

R&R is meer dan alleen planning, R&R geeft winkelmanagers via slimme planningssoftware inzicht in de productiviteit en loonkosten.

Alure

Met Alure automatiseer je de backoffice van je accountants-, administratie- of bijvoorbeeld fiscaal advieskantoor eenvoudig en betaalbaar.

WorkForce Pro

WorkForce Pro is speciaal ontwikkeld voor het maken van personeelsplanningen en het registreren van gewerkte uren.