Edubookers

Edubookers: De oplossing in het managen van opleidingen

Edubookers is hét boekingsplatform waarop je trainingen en cursussen kan zoeken en direct kan boeken. Op deze manier breng je structuur en overzicht aan in het zoeken, boeken en beheren van opleidingen.

Wat biedt de koppeling met Edubookers?

Toegang tot meer dan 23.000 trainingen van ruim 1.000 opleiders op 1 overzichtelijke plek. Hiermee vind je altijd de beste training voor de beste prijs.

Type Koppeling

Webservice

Over Edubookers

Edubookers biedt meer dan 14.000 trainingen aan van +860 van de beste opleiders in Nederland in honderden onderwerpen: van BHV tot aan leiderschap. Edubookers garandeert de beste prijs en zorgt ervoor dat de opleider de perfecte training verzorgt. Daarnaast zijn de trainingen door meer dan 10.000 cursisten beoordeeld, zodat jij altijd de beste keuze maakt!

CEO Paul Schrama: “Wij doen alles voor de klant! Elke dag helpen we cursisten met het vinden van de beste training voor de beste prijs. Wij zijn 100% onafhankelijk en bieden het grootste aanbod van Nederland, zodat jij gegarandeerd de beste keuze maakt. Everybody happy!”

Prijzen van deze software

Loket.nl brengt geen kosten in rekening voor het gebruik van de koppeling. Edubookers brengt eveneens geen kosten in rekening voor gebruik van het boekingsplatform.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: accountancy & administratie, bouw & installatie & infrastructuur, retail, energie, financiele & dienstverlening, horeca, onderwijs & training, kinderopvang, vervoer & post & opslag, ict & media & communicatie, groothandel, industrie, persoonlijke & dienstverlening & non & profit, zakelijke dienstverlening

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Bekijk ook eens

BPM Software maakt het mogelijk om loonjournaalpost automatisch op te halen en te verwerken in de administraties.

OneLinQ

OneLinQ SalaryPay maakt een koppeling met jouw bank om goedgekeurde salarisbetalingen en loonafdrachten in Loket.nl eenvoudig te betalen.

Exact Online

Op zoek naar groei? Dan heb je goed inzicht in je business nodig. Exact Online geeft je realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer.

(1)

Jouw recensie over Edubookers

OneLinQ Logo Wit