Eijsink – Personeelsplanner

Type koppeling:
Webservice

Website:
www.eijsink.nl


Wat biedt deze koppeling:

  • Automatische export van werknemer- en werkgevergegevens vanuit Loket.nl naar Eijsync Personeelsplanner
  • Automatisch nieuwe werknemers exporteren vanuit Eijsync Personeelsplanner naar Loket.nl
  • Het automatisch importeren van variabele gegevens vanuit Eijsync Personeelsplanner naar Loket.nl
  • Een overzichtelijke synchronisatie-interface waarbij u direct de verschillen ziet tussen de stamgegevens in Loket.nl en Eijsync Personeelsplanner

Eijsync Personeelsplanner

Eijsync Personeelsplanner is hét complete personeelssysteem: personeelsplanning software met geïntegreerde urenregistratie, eventueel gekoppeld aan onze prikklok met vingerafdruk, de Rex-o-Matic. Wij geloven in professionele en innovatieve software, die de gebruiker in één keer begrijpt. Daarom geven wij ook met een gerust hart gratis ondersteuning. Of u nu een bedrijf heeft met tien man personeel of een keten met meerdere vestigingen, Eijsync Personeelsplanner stroomlijnt uw bedrijf en helpt u te besparen op de personeelskosten.

Over de organisatie

Eijsink Afrekensystemen is een innovatieve automatiseringsonderneming. Dé totaaloplosser voor de branches horeca, retail, catering, leisure, sport en zorg. Als landelijke organisatie opereren wij regionaal vanuit onze vestigingen in Hengelo (hoofdkantoor), Amsterdam, Breda, Den Haag, Emmeloord en Oosterwolde. Onze oplossingen kom je (bijna) overal tegen: pretparken, musea, ziekenhuizen, restaurants, cafés, catering, juweliers en een diversiteit aan retailzaken.

Naast afrekensystemen verzorgen we onder meer brede, specialistische (cashless) betaaloplossingen, zoals pin- en inhouse systemen en loyaltysystemen. Verder is onze Eijsync Personeelsplanner een van de meest klantvriendelijke systemen op de markt. Dankzij projectmanagement, systeemimplementatie, onze helpdesk, softwareontwikkeling en de technische dienst bieden wij zekerheid voor onze klanten. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar spelen we proactief in op vragen en signalen uit de markt.