Exact
De boekhoudsoftware van ondernemend Nederland
Beslissingen maken over het groeien van de onderneming zijn lastig. En al helemaal als het inzicht in de financiën ontbreekt. Exact integreert het online boekhoudprogramma met CRM en dit geeft realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer. Alles sluit naadloos op elkaar aan. Alles is geautomatiseerd. Alles is onder controle.

 

Met deze koppeling maakt Loket.nl een bestand aan in het door Exact gewenste formaat. Dit bestand kan vervolgens in Exact Online worden ingelezen.

Wat biedt deze koppeling?
Exact Online biedt realtime inzicht én volledige controle over zowel je financiën als relatiebeheer.
Type Koppeling
Webservice
Over het bedrijf achter deze koppeling
Exact begrijpt hoe je denkt, hoe je samenwerkt binnen het bedrijfsleven en welke structuur ervoor nodig is om resultaten te bereiken. Met deze kennis biedt Exact software-oplossingen die iedere zakelijke activiteit ondersteunt en die real time inzicht geven in de gehele onderneming. Met Exact heb je de vrijheid om met succes uitdagingen en kansen te grijpen, en daarmee waarde voor klanten en uiteindelijk jezelf te creëren.
Prijzen van deze software

Voor het gebruik van de koppeling worden geen kosten in rekening gebracht. Voor het gebruik van de applicatie worden wel maandelijks kosten in rekening gebracht. Dit verschilt per oplossing. Kijk voor meer informatie op: https://www.exact.com/nl/exact-online/prijzen#accountancy

 

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening.

Activeren van deze koppeling
Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: accountancy & administratie, groothandel, industrie, zakelijke dienstverlening

Bekijk ook eens
Dataspace

Dataspace help haar klanten om documentlogistiek nog beter te organiseren. Dit wordt gedaan middels advisering, digitalisering en archiefopslag.

L1NDA

L1NDA is dé online personeelsplanner van Nederland en maakt plannen weer leuk. Door te plannen met L1NDA bespaar je tot 75% tijd en 4% op loonkosten door inzicht in belangrijke cijfers als loonkosten en arbeidsproductiviteit.

Dyflexis

Dyflexis is het meest gebruiksvriendelijke systeem voor personeelsplanning en werktijdregistratie. Maak vliegensvlug een planning voor de hele organisatie.