exact_logo2

<br />

Type koppeling: Webservice: online boekhoudprogramma

Website: www.exact.nl

Wat biedt deze koppeling:  Ondernemers willen groeien. Door realtime inzicht én volledige controle over zowel hun financiën als hun relatiebeheer. Exact Online Boekhouden helpt hierbij en heeft een koppeling met Loket.nl

De boekhoudsoftware van ondernemend Nederland

Beslissingen maken over het groeien van de onderneming zijn lastig. En al helemaal als het inzicht in de financiën ontbreekt. Exact integreert  het online boekhoudprogramma met CRM en dit geeft realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer. Alles sluit naadloos op elkaar aan. Alles is geautomatiseerd. Alles is onder controle.

Voor financiële pakketten (Export standaard journaal) en deze is uitgebreid met de koppeling naar Loket.nl. Met deze koppeling maakt loket.nl een bestand aan in het door Exact gewenste formaat. Dit bestand kan vervolgens in Exact Online worden ingelezen. De koppeling met Exact online is op dit moment uitsluitend onder “Export standaard journaal” beschikbaar. Bij een volgende oplevering zal deze ook onder “Journalisering journaalmodule”
worden opgenomen.

Over de organisatie

We begrijpen hoe je denkt, hoe je samenwerkt binnen het bedrijfsleven en welke structuur ervoor nodig is om resultaten te bereiken. Met deze kennis bieden we software-oplossingen die iedere zakelijke activiteit ondersteunen en die real time inzicht geven in de gehele onderneming. Met Exact heb je de vrijheid om met succes uitdagingen en kansen te grijpen, en daarmee waarde voor klanten en uiteindelijk jezelf te creëren.