Ezora

Benut het volledige potentieel van je financiële en operationele data

Ezora ontwikkeld en levert cloud business intelligence, automatisering, analyse en rapportage oplossingen voor ambitieuze organisaties die meer uit hun verkoop en financiële data willen halen. Ezora helpt deze organisaties met complete geautomatiseerde oplossingen, die leiden tot betere beslissingen.

Wat biedt deze koppeling?

Een webbased performance management oplossing.

Type Koppeling

Webservice

Over het bedrijf achter deze koppeling

Ezora is leidend op het gebied van webbased performance management oplossingen. Ezora helpt bedrijven wereldwijd om hun financiële gegevens beter te interpreteren, zodat ze op grond van deze informatie betere beslissingen kunnen nemen met betere resultaten.

Ezora is begonnen in 2008 en bedient op dit moment meer dan 1000 bedrijven in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Australië en Nieuw-Zeeland. Ezora wordt gebruikt door multinationals zoals McDonalds, Danone, Starbucks maar ook kleinere MKB organisaties in diverse sectoren, waaronder fast food, apothekers organisaties, IT, Accountancy, melkveehouderijen, zwembaden etc.

Prijzen van deze software

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor het gebruik van de koppeling. Voor het gebruik van de applicatie wordt er in de meeste gevallen een maandelijks bedrag per organisatie/rapportage entiteit berekend. Het maandbedrag is afhankelijk van het aantal koppelingen. Het minimale maandbedrag is €40,- per omgeving.

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. Bovengenoemde kosten worden door Ezora in rekening gebracht.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: retail, financiele & dienstverlening, horeca

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Jouw recensie over Ezora

  • Add a new row
  • Add a new row

Bekijk ook eens

App van de maand

tamigo

tamigo is niet alleen de oplossing voor planning en tijdregistratie, maar geeft je ook optimaal inzicht in productiviteit, loonkosten en andere KPI's.

L1NDA

L1NDA is dé online personeelsplanner van Nederland en maakt plannen weer leuk. Door te plannen met L1NDA bespaar je tot 75% tijd en 4% op loonkosten door inzicht in belangrijke cijfers als loonkosten en arbeidsproductiviteit.

(4)
Blue Carpet

Blue Carpet HR Manager helpt organisaties om het beoordelings- en ontwikkelingsgesprek te verbeteren en natuurlijk te digitaliseren.