Fleurtje

Fleurtje Weekend: Mis jij belangrijke momenten van je medewerkers/relaties?

We nemen het ons allemaal voor: even stilstaan bij de bijzondere en belangrijke momenten van onze medewerkers en relaties.

Maar het ook daadwerkelijk doen? Zou het niet fijn zijn als die momenten voor je worden onthouden? Dat kan met Fleurtje Weekend.

Wat biedt de koppeling met Fleurtje Weekend?

Een geautomatiseerde attentie-service. Voordelen voor de ondernemer op een rij:

  1. Jij geeft aan op welke bijzondere momenten je er wilt zijn voor je medewerkers/relaties;
  2. Uit het verlonings- en HR systeem van Loket.nl registreren we deze momenten automatisch;
  3. Als de bijzondere dag is aangebroken sturen we automatisch een verrassing van de mooiste verse seizoensbloemen naar de betreffende medewerker of relatie.
  4. Met minimale inspanning, heb je inzicht en een betrouwbaar fundament om je relatie verder uit te bouwen.

Type Koppeling

Webservice

Over Fleurtje Weekend

Fleurtje Weekend is gestart door Marloes van den Oord. Expert in het selecteren en aanbieden van de mooiste, robuuste en meest verse seizoensbloemen.

Haar carriere is gestart tussen de bloemen. Als een dochter van een familie rozenkwekers is ze opgegroeid met zorg voor bloemen. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest op een andere manier in de zorg, op een intensive care, kroop het bloed waar het niet gaan kan en heeft ze van deze hobby haar beroep gemaakt.

Ze startte met het posten van haar eigen werk op Instagram en het locaal aanbieden van producten. Dit sloeg zo aan dat ze stopte in het ziekenhuis en het in 2018 tijd was om verder te gaan met het bloemboutique concept en dit online en landelijk uit te rollen onder de naam Fleurtje Weekend.

Dankzij haar achtergrond en ervaring heeft ze een goed beeld wat belangrijk is bij het selecteren en aanbieden van bloemen. Elk weekend komen honderden mensen, waaronder veel ondernemers, op de fysieke locatie in een ongedwongen sfeer van gastvrijheid, vers en verrassende prijzen.

Marloes: “Ik merk dat aandacht voor efficiency in combinatie met oog voor detail enorm wordt gewaardeerd, met deze koppeling ben je 100% attent!”

Prijzen van deze software

Het afsluiten van een abonnement is gratis. Je betaalt achteraf over een periode voor de geleverde producten. Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: accountancy & administratie, agrosector, bouw & installatie & infrastructuur, cultuur & sport, retail, energie, financiele & dienstverlening, horeca, onderwijs & training, kinderopvang, vervoer & post & opslag, gezondheidszorg & maatschappelijke dienstverlening, ict & media & communicatie, onroerend goed, water & afval, groothandel, industrie, persoonlijke & dienstverlening & non & profit, zakelijke dienstverlening

Bekijk ook eens

App van de maand

BPM Software

BPM Software maakt het mogelijk om loonjournaalpost automatisch op te halen en te verwerken in de administraties.

Edubookers

Edubookers is hét boekingsplatform waarop je trainingen en cursussen kan zoeken en direct kan boeken. Op deze manier breng je structuur en overzicht aan in het zoeken, boeken en beheren van opleidingen.

OneLinQ

OneLinQ SalaryPay maakt een koppeling met jouw bank om goedgekeurde salarisbetalingen en loonafdrachten in Loket.nl eenvoudig te betalen.

OthersideAvero Achmea