Fluxility

Fluxility: Innovatieve, slimme en technische oplossingen

Bepaalde delen van een organisatie kunnen met maatwerk-oplossingen of koppelingen efficiënter worden ingericht. Fluxility specialiseert zich in maatwerk-applicaties en biedt een totaalpakket van consultancy, ontwikkeling en onderhoud.

Door te communiceren via korte lijnen en gebruik te maken van bestaande systemen is het bouwen van maatwerk-applicaties efficiënt en betrouwbaar.

Voorbeelden van dergelijke maatwerk-applicaties zijn:

  • dashboards voor managementinformatie
  • koppelingen met systemen van derden
  • inschrijfapplicaties
  • genereren van formulieren of rapporten.

Wat biedt de koppeling met Fluxility?

Samen met de klant wordt bekeken hoe processen efficiënter, effectiever of duidelijker kunnen worden. Allereerst worden de mogelijkheden van de huidige applicaties/software van de klant bekeken. Op het moment dat dit niet voldoende is, wordt er gekeken naar een oplossing. Dat kan het realiseren van een koppeling tussen bestaande applicaties zijn, maar in sommige gevallen kan het maken van een maatwerkapplicatie de beste oplossing zijn.

Neem contact op met Fluxility via deze link. Samen met de accountmanager (en de developer) wordt jouw wens bekeken en geven een advies. Uiteraard gaat Fluxility daarna aan de slag om het advies uit te werken en te realiseren.

Type Koppeling

Webservice

Over Fluxility

Fluxility werkt aan innovatieve, slimme en technische oplossingen die meerwaarde bieden voor jouw bedrijf. We adviseren, ontwerpen en ontwikkelen de meest uiteenlopende (maatwerk) oplossingen. Van mobiele-apps, koppelingen en maatwerk-applicaties tot mobielvriendelijke websites en online marketing. Innovatieve, slimme en technische oplossingen die meerwaarde bieden aan onze klanten.

Prijzen van deze software

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. De kosten die door Fluxility in rekening worden gebracht zijn afhankelijk van het geleverde product.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: accountancy & administratie, agrosector, bouw & installatie & infrastructuur, cultuur & sport, retail, energie, financiele & dienstverlening, horeca, onderwijs & training, kinderopvang, vervoer & post & opslag, gezondheidszorg & maatschappelijke dienstverlening, ict & media & communicatie, onroerend goed, water & afval, groothandel, industrie, persoonlijke & dienstverlening & non & profit, zakelijke dienstverlening

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Bekijk ook eens

Edubookers

Edubookers is hét boekingsplatform waarop je trainingen en cursussen kan zoeken en direct kan boeken. Op deze manier breng je structuur en overzicht aan in het zoeken, boeken en beheren van opleidingen.

L1NDA

L1NDA is dé online personeelsplanner van Nederland en maakt plannen weer leuk. Door te plannen met L1NDA bespaar je tot 75% tijd en 4% op loonkosten door inzicht in belangrijke cijfers als loonkosten en arbeidsproductiviteit.

(4)
OneLinQ

OneLinQ SalaryPay maakt een koppeling met jouw bank om goedgekeurde salarisbetalingen en loonafdrachten in Loket.nl eenvoudig te betalen.

Jouw recensie over Fluxility

Twinfield