GearSoft

GearSoft: Een verlengstuk op je salarispakket

Data-analyse Loket.nl van GearSoft
GearSoft ontwikkelt laagdrempelige tools waarmee je de salarisadministraties optimaliseert. GearSoft gelooft in simpele oplossingen met een hoog rendement. De software kenmerkt zicht door een lage instap en een zeer korte implementatietijd.

Met de Data-analyse Loket.nl voer je, middels een vraag- en antwoordspel, allerlei analyses uit op je administraties. De resultaten worden razendsnel gepresenteerd in Excel voor verdere bewerking. Je bewaakt de kwaliteit van je data, signaleert adviesmogelijkheden en speelt in op wet- en regelgeving. Het belangrijke kenmerk is dat de analyses over al jouw werkgevers heen worden uitgevoerd, datamining bij uitstek.

Rapportage Loket.nl van GearSoft
Met de Rapportage Loket.nl maak je voor één of meerdere werkgevers een gebundeld verslag waarmee je het samenstelproces ondersteunt en managementinformatie voor je relaties inzichtelijk maakt. Gemakkelijk te interpreteren adviesrapportages met een hele lage drempel. Adviseren was nog nooit zo eenvoudig.

Met de Trendanalyse & Benchmark Loket.nl visualiseer je de salarisadministratie voor meerdere jaren in ‘dynamische dashboards’. Je brengt trends eenvoudig in kaart van de samenstelling van het personeel (o.a. leeftijd, contracten, beloning) en de kosten (loonkosten, prognoses) en nog veel meer. Met de benchmark – standaard onderdeel van de trendanalyse – wordt een bedrijf vergeleken met bedrijven uit hetzelfde segment (cao, sector, bedrijfstak).

Wat biedt de koppeling met GearSoft?

Data-analyse Loket.nl:

  • analyseren van de kwaliteit van je data
  • signaleren van advieskansen
  • inspelen op de actualiteit met betrekking tot wet- en regelgeving

Rapportages Loket.nl:

  • bevatten informatie ter ondersteuning van het samenstelproces
  • zijn uitermate geschikt ter ondersteuning van accountants, relatiebeheerders en HR-adviseurs in contacten met klanten
  • zijn een perfecte managementinformatievoorziening voor je klanten.

Type Koppeling

Data Dump

Over GearSoft

Het ontwikkelen, onderhouden en uitbouwen van onderscheidende softwareoplossingen op bestaande softwareproducten met een specialisatie voor salarisadministratie. Gelieerde dienstverlening als implementatie en consultancy.

Meer dan 25 jaar ervaring met het automatiseren van de salarisadministratie gebundeld in GearSoft.

Prijzen van deze software

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. De kosten die door GearSoft in rekening gebracht worden, zijn op aanvraag.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: accountancy & administratie

Recensies

Geplaatst door Richard ten Have
op 27/06/2018
Perfecte aanvullende tools! Met name de data-analyse als de rapportage tool zijn een must voor ieder accountantskantoor. De trendanalyse tool wordt na 2 jaar interessant.
  • Snelle implementatie, snel en eenvoudig in gebruik, compleet inzicht over je database op elk gewenst niveau
  • Data is niet real-time (minimaal een dag oud)

Bekijk ook eens

App van de maand

Heilbron

Profiteren van een prettige korting op zowel je basis- als aanvullende verzekering. Daarnaast profiteer je van o.a. persoonlijk advies en een 24/7 bereikbare helpdesk met zorgspecialisten van Heilbron.

Exact Online

Op zoek naar groei? Dan heb je goed inzicht in je business nodig. Exact Online geeft je realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer.

(1)
L1NDA

L1NDA is dé online personeelsplanner van Nederland en maakt plannen weer leuk. Door te plannen met L1NDA bespaar je tot 75% tijd en 4% op loonkosten door inzicht in belangrijke cijfers als loonkosten en arbeidsproductiviteit.

(4)

Jouw recensie over GearSoft

  • Nieuwe rij toevoegen
  • Nieuwe rij toevoegen