gearsoft logo
Een verlengstuk op je salarispakket
Data-analyse Loket.nl van GearSoft
GearSoft ontwikkelt laagdrempelige tools waarmee je de salarisadministraties optimaliseert. GearSoft gelooft in simpele oplossingen met een hoog rendement. De software kenmerkt zicht door een lage instap en een zeer korte implementatietijd.

 

Met de Data-analyse Loket.nl voer je, middels een vraag- en antwoordspel, allerlei analyses uit op je administraties. De resultaten worden razendsnel gepresenteerd in Excel voor verdere bewerking. Je bewaakt de kwaliteit van je data, signaleert adviesmogelijkheden en speelt in op wet- en regelgeving. Het belangrijke kenmerk is dat de analyses over al jouw werkgevers heen worden uitgevoerd, datamining bij uitstek.

 

Rapportage Loket.nl van GearSoft
Met de Rapportage Loket.nl maak je voor één of meerdere werkgevers een gebundeld verslag waarmee je het samenstelproces ondersteunt en managementinformatie voor je relaties inzichtelijk maakt. Gemakkelijk te interpreteren adviesrapportages met een hele lage drempel. Adviseren was nog nooit zo eenvoudig.

 

Met de Trendanalyse & Benchmark Loket.nl visualiseer je de salarisadministratie voor meerdere jaren in ‘dynamische dashboards’. Je brengt trends eenvoudig in kaart van de samenstelling van het personeel (o.a. leeftijd, contracten, beloning) en de kosten (loonkosten, prognoses) en nog veel meer. Met de benchmark – standaard onderdeel van de trendanalyse – wordt een bedrijf vergeleken met bedrijven uit hetzelfde segment (cao, sector, bedrijfstak).

Wat biedt deze koppeling
Data-analyse Loket.nl:

  • analyseren van de kwaliteit van je data
  • signaleren van advieskansen
  • inspelen op de actualiteit met betrekking tot wet- en regelgeving

 

Rapportages Loket.nl:

  • bevatten informatie ter ondersteuning van het samenstelproces
  • zijn uitermate geschikt ter ondersteuning van accountants, relatiebeheerders en HR-adviseurs in contacten met klanten
  • zijn een perfecte managementinformatievoorziening voor je klanten.
Type Koppeling
Data Dump
Over het bedrijf achter deze koppeling
Het ontwikkelen, onderhouden en uitbouwen van onderscheidende softwareoplossingen op bestaande softwareproducten met een specialisatie voor salarisadministratie. Gelieerde dienstverlening als implementatie en consultancy.

 

Meer dan 25 jaar ervaring met het automatiseren van de salarisadministratie gebundeld in GearSoft.

Activeren van deze koppeling
Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.
Bekijk ook eens
Atrea

Met Atrea beschik je over een geautomatiseerd systeem voor tijdregistratie, toegangscontrole, HRM en absentiemanagement.

Qwoater

Gemakkelijk en veilig digitale personeelsdossiers beheren met Qwoater.

Avèro Achmea

Een verzuimverzekering inclusief uitgebreide arbodienstverlening in Loket.nl.

Koppeling MKB Banenmonitor