Heilbron

Heilbron: Een vergelijkingsmodule voor zorgverzekeraars en hun zorgverzekeringen

Heilbron, de nieuwe naam van SUCSEZ

Heilbron is het fusiebedrijf tussen SUCSEZ en Heilbron. SUCSEZ bestaat sinds 2000 en is de grootste zorgverzekeringsspecialist van Nederland. Heilbron bestaat sinds 1932 en heeft inmiddels naam gemaakt in het Oosten van het land en in verzekeringsland. Dit doen ze door een goede service, nauw klantencontact, altijd up-to-date kennis, maar ook door de maatschappelijke betrokkenheid. Gecombineerd kunnen Heilbron en SUCSEZ nog meer voor je betekenen.

Er wordt continu geïnvesteerd in het upgraden van kennis en expertise. Op die manier kunnen zij je altijd het beste advies geven. Bovendien zijn de specialisten goed op de hoogte van de verschillende branches. Want een financieel advies in de bouwwereld ziet er heel anders uit dan een advies aan een winkelier. Omdat de kennis ver reikt kunnen ze altijd de beste voorwaarden bieden, ook wanneer er dingen veranderen. “Wij houden van uitdaging. Wanneer het complex wordt, beginnen wij het pas leuk te vinden!”

De voordelen van het zorgcollectief via Loket.nl

Loket.nl vindt jouw gezondheid erg belangrijk. Daarom hebben we samen met Heilbron afspraken gemaakt over de zorgverzekering. Hierdoor kun je profiteren van een prettige korting op zowel je basis- als aanvullende verzekering. Daarnaast profiteer je via Heilbron van:

  • Persoonlijk en passend advies;
  • Gemakkelijk en snel online of telefonisch vergelijken en afsluiten;
  • Scherpe premie en uitgebreide dekkingen;
  • 24/7 telefonisch bereikbare helpdesk met zorgspecialisten voor vragen en advies;
  • Wachtlijstbemiddeling (gemiddeld 5 weken eerder terecht)
  • Begeleiding bij nota’s en declaraties.

Overstappen gaat eenvoudig

Check info.heilbron.nl/loketnl voor een vrijblijvende vergelijking op basis van je huidige zorgverzekering. Of bel 0182 – 30 44 88 voor persoonlijk advies of de overstap naar de collectieve zorgverzekering van Loket.nl. Ook als je al verzekerd bent bij één van de deelnemende verzekeraars, maar nog géén korting ontvangt, wordt dit direct voor je geregeld. De medewerkers zijn 24/7 telefonisch bereikbaar!

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: accountancy & administratie, agrosector, bouw & installatie & infrastructuur, cultuur & sport, retail, energie, financiele & dienstverlening, horeca, onderwijs & training, kinderopvang, vervoer & post & opslag, gezondheidszorg & maatschappelijke dienstverlening, ict & media & communicatie, onroerend goed, water & afval, groothandel, industrie, persoonlijke & dienstverlening & non & profit, zakelijke dienstverlening

Bekijk ook eens

App van de maand

OneLinQ

OneLinQ SalaryPay maakt een koppeling met jouw bank om goedgekeurde salarisbetalingen en loonafdrachten in Loket.nl eenvoudig te betalen.

Exact Online

Op zoek naar groei? Dan heb je goed inzicht in je business nodig. Exact Online geeft je realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer.

(1)
L1NDA

L1NDA is dé online personeelsplanner van Nederland en maakt plannen weer leuk. Door te plannen met L1NDA bespaar je tot 75% tijd en 4% op loonkosten door inzicht in belangrijke cijfers als loonkosten en arbeidsproductiviteit.

(4)
VCSW Logo wit