HROffice

Eenvoudig en veilig digitale contracten opstellen

Contracts is een gemakkelijke, overzichtelijke manier voor het opstellen van digitale contracten en contractbeheer. Altijd eenvoudig een online overzicht van alle opgestelde en lopende contracten en mutaties. Alle documentatie is beveiligd; jij geeft aan welke gebruiker welke documenten kan inzien. HROffice Contracts is onmisbaar wanneer je in één oogopslag een contractoverzicht wenst, kosten wilt besparen en risico’s met betrekking tot contracten wilt reduceren.

Wat biedt de koppeling met HROffice Contracts?

Alle contractgegevens, ID document en de overeenkomst als PDF worden automatisch ingelezen in Loket.nl. Ook mutaties in bijvoorbeeld uurlonen worden direct ingelezen. Nooit meer overtypen van gegevens.

Type Koppeling

API

Over HROffice

HROffice ontwikkelt goed ontworpen en makkelijk te gebruiken HR-applicaties. Deze besparen je niet alleen tijd en geld, maar verlagen ook de foutgevoeligheid binnen het HR-proces. Dit doen wij door onze eigen – én applicaties van derden – onderling en onafhankelijk met elkaar te verbinden. HROffice doet er alles aan om klanten 100% tevreden te stellen. Dat doen we door eigen applicaties – én applicaties van derden – onderling en onafhankelijk met elkaar te verbinden zodat er een gestroomlijnd HR proces ontstaat. Dat doen we niet alleen, we garanderen het ook.

Prijzen van deze software

Er bestaat geen fixed price voor het gebruik van HROffice Contracts en het gebruik van de koppeling. De prijs is afhankelijk van de vorm van samenwerking en de hoeveelheid arbeidsovereenkomsten/mutaties. Loket.nl brengt geen kosten in rekening voor gebruik van de koppeling.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: accountancy & administratie, bouw & installatie & infrastructuur, retail, energie, financiele & dienstverlening, vervoer & post & opslag, gezondheidszorg & maatschappelijke dienstverlening, ict & media & communicatie, onroerend goed, water & afval, groothandel, industrie, zakelijke dienstverlening

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Bekijk ook eens

Edubookers

Edubookers is hét boekingsplatform waarop je trainingen en cursussen kan zoeken en direct kan boeken. Op deze manier breng je structuur en overzicht aan in het zoeken, boeken en beheren van opleidingen.

L1NDA

L1NDA is dé online personeelsplanner van Nederland en maakt plannen weer leuk. Door te plannen met L1NDA bespaar je tot 75% tijd en 4% op loonkosten door inzicht in belangrijke cijfers als loonkosten en arbeidsproductiviteit.

(4)
OneLinQ

OneLinQ SalaryPay maakt een koppeling met jouw bank om goedgekeurde salarisbetalingen en loonafdrachten in Loket.nl eenvoudig te betalen.

Jouw recensie over HROffice

checks logo witGearsoft