Incomme

Incomme: Implementatiepartner van Loket.nl

Met de converter van Incomme is het eenvoudig mogelijk om gegevens uit verschillende salarissystemen te converteren naar een importformaat voor Loket.nl. Daarnaast biedt Incomme een mutatieconversietool. Met de mutatieconversietool kan elke willekeurige spreadsheet met uren- en andere periodegegevens periodiek worden geconverteerd en ingelezen in Loket.nl.

Wat biedt de koppeling met Incomme?

De conversietool voor implementatieprojecten biedt een uitgebriede conversie van zowel werkgever- als werknemerdata. Incomme converteert administraties groepsgewijs op basis van gelijksoortige loonmodellen. Hierdoor kunnen ook zaken als het werknemerprofiel worden gevuld.

De mutatieconversietool kan elk willekeurig excelbestand met periodemutaties eenvoudig omzetten tot een importsheet voor Loket.nl. Daardoor wordt overtypewerk bespaard.

Type Koppeling

CSV

Over Incomme

Incomme is implementatiepartner van Loket.nl. Incomme beschikt over een zeer ruime ervaring met het implementeren van HR- en salarissystemen, en kan je optimaal ondersteunen tijdens en na een systeemimplementatie.

Prijzen van deze software

Incomme hanteert een licentiefee per conversie. Uren gemoeid met conversie- en implementatieondersteuning worden doorbelast op basis van uren x tarief.

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: accountancy & administratie

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Bekijk ook eens

App van de maand

OneLinQ

OneLinQ SalaryPay maakt een koppeling met jouw bank om goedgekeurde salarisbetalingen en loonafdrachten in Loket.nl eenvoudig te betalen.

Exact Online

Op zoek naar groei? Dan heb je goed inzicht in je business nodig. Exact Online geeft je realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer.

(1)
L1NDA

L1NDA is dé online personeelsplanner van Nederland en maakt plannen weer leuk. Door te plannen met L1NDA bespaar je tot 75% tijd en 4% op loonkosten door inzicht in belangrijke cijfers als loonkosten en arbeidsproductiviteit.

(4)

Jouw recensie over Incomme

  • Nieuwe rij toevoegen
  • Nieuwe rij toevoegen
gpsinvantive-bridge