innolan-2

Type koppelingSingle Sign On & CSV

Wat biedt deze koppeling: Alle gegevens van de werkgever worden door middel van een webservice koppeling vanuit Alure CRM bijgewerkt in loket.nl.

Single SignOn via X-Portal: Met Single SignOn hebben cliënten en medewerkers via jouw eigen portaal in één keer toegang tot alle online diensten van Loket.nl.

Betrouwbare Office Management

Innolan kan met het softwarepakket Alure de volledige backoffice van accountants, administratiekantoren en (fiscale) adviespraktijken van ieder formaat eenvoudig en betaalbaar automatiseren. Omdat Innolan zich heeft gespecialiseerd in de financiële branche, en zelfs marktleider voor office management oplossingen is in de accountancy branche, zijn alle onderdelen toegespitst op financiële toepassingen – en dus direct bruikbaar. CRM, tijdregistratie, facturering, documentmanagement, planning, boekhouding…het is allemaal mogelijk. Bovendien is het pakket zo ontwikkeld dat aangifte-, rapportage-, payroll- of bijvoorbeeld scansoftware van andere aanbieders vrijwel altijd eenvoudig kan worden gekoppeld.

Over de organisatie

Innolan is een gespecialiseerde, fullservice software- en dienstenleverancier. Onze kennis en ervaring in het ontwikkelen en aanbieden van ICT- oplossingen is vooral gericht op het management van organisaties in de zakelijke dienstverlening. We specialiseren ons al circa 30 jaar lang op accountants- en administratiekantoren. Innolan maakt sinds 2008 onderdeel uit van Wolters Kluwer, marktleider in fiscale en financiële diensten.