InterShift
Gemakkelijk en snel personeelsplanningen maken voor iedereen!
Het beheren van ruilingen en overnames, en het bijhouden van verhinderingen gebeurt via de online software van InterShift en kost je nog nauwelijks tijd. Bijhouden van gewerkte uren, vakantiekaarten, het maken van declaraties, het verzorgen van verloning is accuraat en eenvoudig.

 

Hiermee krijg je een accuraat overzicht van de uren die je naar jouw financiële administratie kunt sturen/importeren.

 

Bedrijven en instellingen met complexe dienstroosters op locatie of organisatieniveau worden doeltreffend, eenvoudig en automatisch gepland. De complexe financiële urenadministratie wordt bijgehouden en eenvoudig geëxporteerd naar financiële systemen.

Wat biedt deze koppeling?
Handmatige invoer van gegevens is niet meer nodig. Dit zorgt voor tijdbesparing en het voorkomen van foutieve invoer.
Type Koppeling
CSV
Over het bedrijf achter deze koppeling
InterShift Planning BV is een kleine organisatie met een gepassioneerd team die werkt aan de beste oplossing voor de klant.
Prijzen van deze software

Er worden eenmalige kosten in rekening gebracht voor de aanschaf van het pakket en de bijbehorende implementatie. De licenties van de planbare werknemers en de hosting zijn jaarlijks terugkerende kosten. Voor het gebruik van de koppeling worden daarnaast consultancy uren bij de implementatie gerekend. Al deze kosten worden in rekening gebracht door InterShift.

 

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening.

Activeren van deze koppeling
Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: gezondheidszorg & maatschappelijke dienstverlening

Bekijk ook eens
Dataspace

Dataspace help haar klanten om documentlogistiek nog beter te organiseren. Dit wordt gedaan middels advisering, digitalisering en archiefopslag.

Exact Online

Op zoek naar groei? Dan heb je goed inzicht in je business nodig. Exact Online geeft je realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer.

L1NDA

L1NDA is dé online personeelsplanner van Nederland en maakt plannen weer leuk. Door te plannen met L1NDA bespaar je tot 75% tijd en 4% op loonkosten door inzicht in belangrijke cijfers als loonkosten en arbeidsproductiviteit.