intershift logo
Gemakkelijk en snel personeelsplanningen maken voor iedereen!
Het beheren van ruilingen en overnames, en het bijhouden van verhinderingen gebeurt via de online software van InterShift en kost je nog nauwelijks tijd. Bijhouden van gewerkte uren, vakantiekaarten, het maken van declaraties, het verzorgen van verloning is accuraat en eenvoudig.

 

Hiermee krijg je een accuraat overzicht van de uren die je naar jouw financiële administratie kunt sturen/importeren.

 

Bedrijven en instellingen met complexe dienstroosters op locatie of organisatieniveau worden doeltreffend, eenvoudig en automatisch gepland. De complexe financiële urenadministratie wordt bijgehouden en eenvoudig geëxporteerd naar financiële systemen.

Wat biedt deze koppeling
Handmatige invoer van gegevens is niet meer nodig. Dit zorgt voor tijdbesparing en het voorkomen van foutieve invoer.
Type Koppeling
CSV
Over het bedrijf achter deze koppeling
InterShift Planning BV is een kleine organisatie met een gepassioneerd team die werkt aan de beste oplossing voor de klant.
Activeren van deze koppeling
Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.
Bekijk ook eens
Dyflexis

Dyflexis is het meest gebruiksvriendelijke systeem voor personeelsplanning en werktijdregistratie. Maak vliegensvlug een planning voor de hele organisatie.

ATPS

Een compleet en flexibel systeem voor tijdregistratie gecombineerd met toegangscontrole. De krachtige rekenmodule zorgt voor een feilloze verwerking van je cao- en bedrijfsreglementen.

TKP

Begonnen als uitvoeringsorganisatie van het pensioenfonds van PTT Nederland, is TKP anno 2017 uitgegroeid tot een moderne, efficiënte en betrouwbare pensioenuitvoerder.