Invantive

Invantive Composition: Niet langer onnodige werknemerkosten en foutief opgestelde documenten

Een veelvoorkomend probleem is het maken van complexe documenten of seriebrieven met informatie uit Loket.nl van werknemers, salarissen en Human Resources. Een HR-werknemer besteedt bijvoorbeeld veel tijd aan het samenstellen van personeelscontracten, overzichten van ziekmeldingen en opleidingsrapporten. Dit handmatige en repeterende werk veroorzaakt onnodige werknemerskosten en foutief opgestelde documenten verlagen de bedrijfswinst. Met Invantive Composition maak je eenvoudig automatisch salaris- en HR-documenten met gegevens uit Loket.nl!

Voor het vullen van de sjablonen heb je geen programmeur nodig en je kunt je richten op het juist representeren van de informatie uit Loket.nl. Invantive Composition is net zo gemakkelijk te bedienen als Microsoft Word. En de lezer van de samengestelde documenten heeft geen aanvullende software nodig buiten Microsoft Word om jouw werk tot zich te nemen.

Naast Loket.nl is Invantive Composition ook gekoppeld met meer dan 50 andere providers, zoals Exact Online, Salesforce en vele andere. Een lijst met providers kunt je hier vinden.

Wat biedt de koppeling met Invantive Composition?

  • Automatisch vullen van uw eigen sjablonen in Word met gegevens uit Loket.nl.
  • Voeg tekst en afbeeldingen samen in een document met gestructureerde gegevens uit Loket.nl.
  • Verminder productiekosten van rechtsgeldige documenten.

De 30 dagen gratis trialversie is hier te downloaden.

Type Koppeling

On-Premise, naar Word te exporteren

Over Invantive

Invantive is een softwarebedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in project- en procesbeheersing om complexe bedrijfsprocessen te optimaliseren, arbeidskosten te verminderen en bedrijfsresultaten te verbeteren. Wil je meer informatie? Klik hier voor contact met Invantive.

Prijzen van deze software

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. Je kunt de software van Invantive gedurende 30 dagen onbeperkt gebruiken wanneer je de trialversie download. Na aansluitende registratie krijg je maandelijks een rekening van € 50,00 waarin je Invantive Composition gebruikt (bedrag is per benoemde gebruiker) en is inclusief 2 partities. Er is geen opzegtermijn; als je stopt met het gebruik, krijg je alleen voor de lopende maand nog een rekening.

Activeren van deze koppeling

De software is eenvoudig zelf te installeren. Toch hulp nodig? Neem contact op met de supportafdeling van Invantive, telefonisch via 088-0026599 of e-mail support@invantive.com.

Branches: accountancy & administratie, bouw & installatie & infrastructuur, retail, financiele & dienstverlening, gezondheidszorg & maatschappelijke dienstverlening, ict & media & communicatie, groothandel, industrie, persoonlijke & dienstverlening & non & profit, zakelijke dienstverlening

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Bekijk ook eens

App van de maand

Heilbron

Profiteren van een prettige korting op zowel je basis- als aanvullende verzekering. Daarnaast profiteer je van o.a. persoonlijk advies en een 24/7 bereikbare helpdesk met zorgspecialisten van Heilbron.

Exact Online

Op zoek naar groei? Dan heb je goed inzicht in je business nodig. Exact Online geeft je realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer.

(1)
L1NDA

L1NDA is dé online personeelsplanner van Nederland en maakt plannen weer leuk. Door te plannen met L1NDA bespaar je tot 75% tijd en 4% op loonkosten door inzicht in belangrijke cijfers als loonkosten en arbeidsproductiviteit.

(4)

Jouw recensie over Invantive Composition

  • Nieuwe rij toevoegen
  • Nieuwe rij toevoegen