Online

Online SQL Editor: Real-time Business Intelligence

De Online SQL Editor voor Loket.nl voorziet je van real-time Business Intelligence. Het maakt niet uit waar je bent; via de webbrowser kun je vanaf elke locatie inloggen en ben je in staat om gegevens, die in de cloud van Loket.nl staan opgeslagen, uit te pakken, te organiseren en te analyseren. De gevraagde informatie kan dan eenvoudig worden verwerkt in inzichtelijke rapporten. Vervolgens kun je jouw rapporten in PDF, Excel en andere formaten opslaan.

Dit stelt je in staat om kansen en bedreigingen zichtbaar te maken en rapporten aan het management aan te leveren. Op deze manier kun je de juiste bedrijfsbeslissingen nemen.

Wil je deze gratis tool gebruiken? Klik hier.

Wat biedt de koppeling met Online SQL Editor?

  • Interactief en online toegang tot je bedrijfsinformatie via elke moderne webbrowser.
  • Te gebruiken vanaf elke locatie en elk platform, zoals Windows, Mac, Linux, iPhone, iPad etc.
  • Verbindt rechtstreeks met Loket.nl met de API-inloggegevens.
  • Deel rapporten in PDF, Excel en andere formaten met informatie van Loket.nl.

Type Koppeling

Online

Over Invantive

Invantive is een softwarebedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in project- en procesbeheersing om complexe bedrijfsprocessen te optimaliseren, arbeidskosten te verminderen en bedrijfsresultaten te verbeteren. Wil je meer informatie? Klik hier voor contact met Invantive.

Prijzen van deze software

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. De Online SQL Editor van Invantive is gratis te gebruiken. Hier kun je jezelf aanmelden voor de tool.

Activeren van deze koppeling

De software is eenvoudig zelf te installeren. Toch hulp nodig? Neem contact op met de supportafdeling van Invantive, telefonisch via 088-0026599 of e-mail support@invantive.com.

Branches: accountancy & administratie, bouw & installatie & infrastructuur, retail, financiele & dienstverlening, gezondheidszorg & maatschappelijke dienstverlening, ict & media & communicatie, groothandel, industrie, persoonlijke & dienstverlening & non & profit, zakelijke dienstverlening

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Bekijk ook eens

App van de maand

OneLinQ

OneLinQ SalaryPay maakt een koppeling met jouw bank om goedgekeurde salarisbetalingen en loonafdrachten in Loket.nl eenvoudig te betalen.

Exact Online

Op zoek naar groei? Dan heb je goed inzicht in je business nodig. Exact Online geeft je realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer.

(1)
L1NDA

L1NDA is dé online personeelsplanner van Nederland en maakt plannen weer leuk. Door te plannen met L1NDA bespaar je tot 75% tijd en 4% op loonkosten door inzicht in belangrijke cijfers als loonkosten en arbeidsproductiviteit.

(4)

Jouw recensie over Online SQL Editor

  • Nieuwe rij toevoegen
  • Nieuwe rij toevoegen
invantive-data-replicatorPremium Finance