ipublications logo
Maatwerk softwareontwikkeling en systeemintegratie
iPublications biedt een koppeling tussen AFAS Profit (InSite / OutSite) en Loket.nl, zodat je maar eenmalig hoeft in te loggen bij AFAS Profit en vervolgens toegang krijgt tot verschillende Loket.nl omgeving(en) van je klanten.
Wat biedt deze koppeling
Gemak en snelheid, omdat je geen wachtwoorden en inlognamen hoeft te onthouden. Er is sprake van een vermindering van het aantal handelingen om in te loggen bij verschillende omgevingen.
Type Koppeling
Single Sign On
Over het bedrijf achter deze koppeling
iPublications Software richt zich al meer dan 12 jaar volledig op pakket- en platformonafhankelijke softwareontwikkeling en systeemintegratie. iPublications beschikt over veel ervaring en expertise die effici├źnt ingezet wordt om tot de mooiste realisaties van maatwerkprojecten te kunnen komen.
Activeren van deze koppeling
Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.
Bekijk ook eens
Alure

Met Alure automatiseer je de backoffice van je accountants-, administratie- of bijvoorbeeld fiscaal advieskantoor eenvoudig en betaalbaar.

Reeleezee

Reeleezee biedt een gebruiksvriendelijke boekhoudpakket, waarbij de loonjournaalposten automatisch via Loket.nl worden geïmporteerd.

MUIS Software

Voorkom handmatig invoeren van loonjournaalposten in je online boekhoudpakket! Met de koppeling tussen Loket.nl en iMUIS Online kun je loonjournaalposten automatisch inlezen.