Iselect

Iselect: Ondersteuning bij de communicatie van en over arbeidsvoorwaardelijke thema’s

Het Arbeidsvoorwaardenportaal van Iselect is hét communicatieportaal voor werkgevers dat ondersteunt bij de communicatie van en over arbeidsvoorwaardelijke thema’s. Het Arbeidsvoorwaardenportaal brengt alle arbeidsvoorwaarden gerelateerde informatie samen in een eigentijds portaal. De content voor dit portaal wordt door Iselect gemaakt, beheerd en telkens geupdate met interessante content. De content ondersteunt werkgevers in het creëren van bewustwording bij medewerkers rondom thema’s zoals duurzame inzetbaarheid, flexibilisering, talentmanagement en financiële planning. Daarnaast ondersteunt het werkgevers in de zorgplicht van goed werkgeverschap in het communiceren over belangrijke arbeidsvoorwaarden zoals pensioen gerelateerde onderwerpen.

Naast communicatie over arbeidsvoorwaarden bevat het portaal ook aanvullende modules zoals een IKB Lite module die werkgevers en medewerkers ondersteunt bij het faciliteren van de voering van een Individueel Keuzebudget.

Wat biedt de koppeling met Iselect?

Met deze koppeling hebben werkgevers een geautomatiseerde gegevenskoppeling van werknemerdata en hoeft het Arbeidsvoorwaardenportaal niet handmatig van data te worden voorzien. Hiermee worden nieuwe gebruikers automatisch toegevoegd en wordt de voering van een IKB binnen je organisatie een stuk eenvoudiger.

Type Koppeling

Webservice

Over Iselect

Iselect is een advies & ebusiness-bedrijf gericht op vraagstukken rondom moderne arbeidsvoorwaarden en arbeidsvoorwaardencommunicatie. Met een kennisgedreven team van specialisten bieden wij hoogwaardige services op zowel het gebied van consultancy als moderne ICT infrastucturen.

Prijzen van deze software

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. De kosten die door Iselect in rekening gebracht worden, zijn op aanvraag.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: bouw & installatie & infrastructuur, retail, vervoer & post & opslag, ict & media & communicatie

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Bekijk ook eens

App van de maand

BPM Software

BPM Software maakt het mogelijk om loonjournaalpost automatisch op te halen en te verwerken in de administraties.

Edubookers

Edubookers is hét boekingsplatform waarop je trainingen en cursussen kan zoeken en direct kan boeken. Op deze manier breng je structuur en overzicht aan in het zoeken, boeken en beheren van opleidingen.

OneLinQ

OneLinQ SalaryPay maakt een koppeling met jouw bank om goedgekeurde salarisbetalingen en loonafdrachten in Loket.nl eenvoudig te betalen.

Jouw recensie over Iselect

ipublicationsDatabyte