logo Gearsoft
GearSoft – Dashboard (Trendanalyse)
Dashboard van de Trendanalyse (één van de rapportagetools)

Type koppeling:
Data Dump

Website:
www.gearsoft.nl

Wat biedt deze koppeling:

Data-analyse Loket.nl:

  • analyseert u de kwaliteit van uw data;
  • signaleert u advieskansen;
  • speelt u in de op actualiteit met betrekking tot wet- en regelgeving.

Rapportage Loket.nl:

  • bevatten informatie ter ondersteuning van het samenstelproces,
  • zijn uitermate geschikt ter ondersteuning van accountants, relatiebeheerders en hr-adviseurs in contacten met klanten,
  • zijn een perfecte managementinformatievoorziening voor uw klanten.

GearSoft

Data-analyse Loket.nl van GearSoft
GearSoft ontwikkelt laagdrempelige tools waarmee u uw salarisadministraties optimaliseert. Wij geloven in simpele oplossingen met een hoog rendement. Onze software kenmerkt zicht door een lage instap en een zeer korte implementatietijd.

Met de Data-analyse Loket.nl voert u, middels een vraag- en antwoordspel, allerlei analyses uit op uw administraties. De resultaten worden razendsnel gepresenteerd in Excel voor verdere bewerking. U bewaakt de kwaliteit van uw data, signaleert adviesmogelijkheden en speelt in op wet- en regelgeving. Het belangrijke kenmerk is dat de analyses over al uw werkgevers heen worden uitgevoerd, datamining bij uitstek.

Rapportage Loket.nl van GearSoft
Met de Rapportage Loket.nl maakt u voor één of meerdere werkgevers een gebundeld verslag waarmee u het samenstelproces ondersteunt en managementinformatie voor uw relaties inzichtelijk maakt. Gemakkelijk te interpreteren adviesrapportages met een hele lage drempel. Adviseren was nog nooit zo eenvoudig.

Met de Trendanalyse & Benchmark Loket.nl visualiseert u de salarisadministratie voor meerdere jaren in ‘dynamische dashboards’. U brengt trends eenvoudig in kaart van de samenstelling van het personeel (o.a. leeftijd, contracten, beloning) en de kosten (loonkosten, prognoses) en nog veel meer. Met de benchmark – standaard onderdeel van de trendanalyse – wordt een bedrijf vergeleken met bedrijven uit hetzelfde segment (cao, sector, bedrijfstak).

Over de organisatie

Het ontwikkelen, onderhouden en uitbouwen van onderscheidende softwareoplossingen op bestaande softwareproducten met een specialisatie voor salarisadministratie. Gelieerde dienstverlening als implementatie en consultancy.

Meer dan 25 jaar ervaring met het automatiseren van de salarisadministratie gebundeld in GearSoft.