Mijn
Loket mijn kantoorapp
Loket mijn kantoorapp

Mijn Kantoorapp: Mijn Kantoorapp voor het accorderen van loonaangiften

Mijn Kantoorapp is een nieuwe manier waarop accountantskantoren, die streven naar informatie integratie en app gestuurde samenwerking met hun klanten, kunnen werken. Het product is een open API platform waarop gebruikers werkprocessen kunnen activeren en modelleren, afgestemd op de manier waarop men wil samenwerken met de klant, maar ook intern binnen de eigen organisatie. Mijn Kantoorapp is een software ontwikkeld door Datawear. Door de jarenlange ervaring met de interne processen binnen accountantskantoren en de mogelijkheden van de bestaande standaardpakketten die daarbij gebruikt worden, weet Datawear precies hoe deze voor jou geoptimaliseerd en geautomatiseerd kunnen worden.

Met de aangifte accorderen app kan de ondernemer alle stukken (aangiften) die de accountant voor hem heeft klaargezet ter goedkeuring bekijken, beoordelen en accorderen. Zo kan de ondernemer periodiek zijn loonaangifte, die door zijn salarisadministrateur bij de accountant in Loket.nl is klaargezet, in de app opvragen en accorderen. Hierna wordt er een status teruggestuurd naar Loket.nl, zodat zij er voor kunnen zorgen dat de aangifte tijdig naar de belastingdienst wordt verstuurd. Lekker simpel en overzichtelijk, de ondernemer hoeft daarvoor niet in Loket.nl in te loggen.

Wat biedt de koppeling met Mijn Kantoorapp?

  • Automatische koppeling van loonaangiften tussen Loket.nl en Mijn Kantoorapp
  • Loonaangiften in Mijn Kantoorapp bekijken en accorderen, inloggen in Loket.nl hoeft niet hiervoor
  • Alerts tonen indien de deadline voor het indienen van de aangifte nadert

Type Koppeling

Webservice

Over Datawear

Datawear levert software en services voor accountants. Mijn Kantoorapp voor applicatie integratie en app gestuurd samenwerken tussen accountant en klant. Roboledger voor volledige automatisering van boekhoudkundige transacties, robotic accounting, kassakoppelingen en meer.

Prijzen van deze software

Mijn Kantoorapp hanteert diverse pakketten en verschillende maandelijkse kosten per gebruiker. Deze zijn te vinden via https://www.datawear.nl/app-store

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. Bovengenoemde kosten worden in rekening gebracht door Datawear.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: accountancy & administratie

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Jouw recensie over Mijn Kantoorapp

Bekijk ook eens

App van de maand

BPM Software

BPM Software maakt het mogelijk om loonjournaalpost automatisch op te halen en te verwerken in de administraties.

Edubookers

Edubookers is hét boekingsplatform waarop je trainingen en cursussen kan zoeken en direct kan boeken. Op deze manier breng je structuur en overzicht aan in het zoeken, boeken en beheren van opleidingen.

OneLinQ

OneLinQ SalaryPay maakt een koppeling met jouw bank om goedgekeurde salarisbetalingen en loonafdrachten in Loket.nl eenvoudig te betalen.

qwoaterintelly