mijn-rooster-plan-8-1

Type koppeling: CSV

Wat biedt deze koppeling: Mijnrooster is een online personeelsplanning en helpt deze inzichtelijk te houden d.mv het 8-stappen-model.

Personeelsplanning, helder & makkelijk!

Dubbele bezettingen, onderbezetting, personeelstekort door ziekteverzuim, onregelmatige salarisbetalingen. Elke organisatie krijgt hier vroeg of laat mee te maken. Mijnrooster is hiervoor de oplossing. Mijnrooster is een online personeelsplanning oplossing en helpt haar klanten al ruim 10 jaar om personeelsplanning overzichtelijk te houden. Glashelder en makkelijk.

Mijnrooster is het eerste en meest ervaren online personeelsplanningsysteem van Nederland. Sinds 2004 biedt mijnrooster een web-based platform waarmee bedrijven en instanties van elke grootte hun administratieve zaken makkelijker en overzichtelijker maken. Mijnrooster is voor de gebruiker 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar en dus op elk gewenst moment te raadplegen en aan te passen.

Over de organisatie

Mijnrooster is ontwikkeld door pLAN8 Consultancy & Development B.V., een adviesbureau voor alle personeelsplanningvraagstukken. pLAN8 adviseert in planningsprocessen. Daarbij maakt het gebruik van het zelf ontwikkelde pLAN8-stappen®. Het 8-stappen-model helpt pLAN8 bij het doorlichten, aanpassen en beter beheren van werkprocessen van organisaties. Dankzij het stappenplan zijn resultaten beter meetbaar, waardoor pLAN8 de meest effectieve inzet van medewerkers tegen de laagste kosten kan realiseren.