Mijnrooster

Personeelsplanning: helder en makkelijk

Dubbele bezettingen, onderbezetting, personeelstekort door ziekteverzuim, onregelmatige salarisbetalingen. Elke organisatie krijgt hier vroeg of laat mee te maken. Mijnrooster is hiervoor de oplossing. Mijnrooster is een online personeelsplanning oplossing en helpt haar klanten al ruim 10 jaar om personeelsplanning overzichtelijk te houden. Glashelder en makkelijk.

 

Of je nu een planning maakt voor vier medewerkers, of voor vierduizend. Of je planning nu in xls, op papier of op een white board staat. Mijnrooster is hoe dan ook geschikt en aanpasbaar aan je wensen. Geen planning is hetzelfde, maar jouw planning werkt altijd in mijnrooster.

 

Mijnrooster is het eerste en meest ervaren online personeelsplanningsysteem van Nederland. Sinds 2004 biedt mijnrooster een webbased platform waarmee bedrijven en instanties van elke grootte hun administratieve zaken makkelijker en overzichtelijker maken. Mijnrooster is voor de gebruiker 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar en dus op elk gewenst moment te raadplegen en aan te passen.

Wat biedt deze koppeling?

HRM en looninformatie permanent gesynchroniseerd. Door de CAO instellingen betrouwbare berekeningen van toeslagen en andere vergoedingen.

Type Koppeling

Webservice

Over het bedrijf achter deze koppeling

Mijnrooster is ontwikkeld door pLAN8 Consultancy & Development B.V., een adviesbureau voor alle personeelsplanningvraagstukken. pLAN8 adviseert in planningsprocessen. Daarbij maakt het gebruik van het zelf ontwikkelde pLAN8-stappen®. Het 8-stappen-model helpt pLAN8 bij het doorlichten, aanpassen en beter beheren van werkprocessen van organisaties. Dankzij het stappenplan zijn resultaten beter meetbaar, waardoor pLAN8 de meest effectieve inzet van medewerkers tegen de laagste kosten kan realiseren.

Prijzen van deze software

Voor het gebruik van de koppeling worden er geen kosten in rekening gebracht. Voor de realisatie en test van de koppeling wordt er een eenmalig bedrag van €295,- in rekening gebracht. De kosten voor het gebruik van de applicatie worden gebaseerd op het gebruik. Voor deze tarieven kun je terecht op: http://mijnrooster.nl/personeelsplanning/tarieven/

 

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. Bovengenoemde kosten worden door Mijnrooster in rekening gebracht.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: accountancy & administratie, agrosector, bouw & installatie & infrastructuur, cultuur & sport, retail, energie, financiele & dienstverlening, horeca, onderwijs & training, kinderopvang, vervoer & post & opslag, gezondheidszorg & maatschappelijke dienstverlening, ict & media & communicatie, onroerend goed, water & afval, groothandel, industrie, persoonlijke & dienstverlening & non & profit, zakelijke dienstverlening

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Jouw recensie over Mijnrooster

  • Add a new row
  • Add a new row

Bekijk ook eens

App van de maand

tamigo

tamigo is niet alleen de oplossing voor planning en tijdregistratie, maar geeft je ook optimaal inzicht in productiviteit, loonkosten en andere KPI's.

L1NDA

L1NDA is dé online personeelsplanner van Nederland en maakt plannen weer leuk. Door te plannen met L1NDA bespaar je tot 75% tijd en 4% op loonkosten door inzicht in belangrijke cijfers als loonkosten en arbeidsproductiviteit.

(4)
Blue Carpet

Blue Carpet HR Manager helpt organisaties om het beoordelings- en ontwikkelingsgesprek te verbeteren en natuurlijk te digitaliseren.