mijnrooster logo
Personeelsplanning: helder en makkelijk

Dubbele bezettingen, onderbezetting, personeelstekort door ziekteverzuim, onregelmatige salarisbetalingen. Elke organisatie krijgt hier vroeg of laat mee te maken. Mijnrooster is hiervoor de oplossing. Mijnrooster is een online personeelsplanning oplossing en helpt haar klanten al ruim 10 jaar om personeelsplanning overzichtelijk te houden. Glashelder en makkelijk.

 

Of je nu een planning maakt voor vier medewerkers, of voor vierduizend. Of je planning nu in xls, op papier of op een white board staat. Mijnrooster is hoe dan ook geschikt en aanpasbaar aan je wensen. Geen planning is hetzelfde, maar jouw planning werkt altijd in mijnrooster.

 

Mijnrooster is het eerste en meest ervaren online personeelsplanningsysteem van Nederland. Sinds 2004 biedt mijnrooster een webbased platform waarmee bedrijven en instanties van elke grootte hun administratieve zaken makkelijker en overzichtelijker maken. Mijnrooster is voor de gebruiker 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar en dus op elk gewenst moment te raadplegen en aan te passen.

Wat biedt deze koppeling
HRM en looninformatie permanent gesynchroniseerd. Door de CAO instellingen betrouwbare berekeningen van toeslagen en andere vergoedingen.
Type Koppeling
Webservice
Over het bedrijf achter deze koppeling
Mijnrooster is ontwikkeld door pLAN8 Consultancy & Development B.V., een adviesbureau voor alle personeelsplanningvraagstukken. pLAN8 adviseert in planningsprocessen. Daarbij maakt het gebruik van het zelf ontwikkelde pLAN8-stappen®. Het 8-stappen-model helpt pLAN8 bij het doorlichten, aanpassen en beter beheren van werkprocessen van organisaties. Dankzij het stappenplan zijn resultaten beter meetbaar, waardoor pLAN8 de meest effectieve inzet van medewerkers tegen de laagste kosten kan realiseren.
Activeren van deze koppeling
Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.
Bekijk ook eens
Syntrus Achmea

Syntrus Achmea voert de administratie voor circa 50 pensioenfondsen.

Sister Sophy

Geef direct een invulling aan feestelijke momenten met Sister Sophy.

Atrea

Met Atrea beschik je over een geautomatiseerd systeem voor tijdregistratie, toegangscontrole, HRM en absentiemanagement.