moni logo
Automatisering en outsourcen van je administratie
Als ondernemer wil je ondernemen. Om het overzicht te bewaren is een goede administratie onmisbaar. Dat is vaak tijdrovend en kostbaar, maar MONI kan je helpen! MONI is boekhouden anno nu; naast het maximaal uit handen nemen van je administratieve taken, geeft ze je ook nog eens meer inzicht in je onderneming. Met de systematiek weet je altijd en overal hoe je onderneming ervoor staat.
Wat biedt deze koppeling
Met MONI word je maximaal ontzorgd van administratieve rompslomp en heb je altijd actueel inzicht in je stuurcijfers. Hier zorgt MONI voor door middel van een Scan & Herkenservice waarmee je inkoopfacturen gemakkelijk naar MONI toestuurt zodat deze verwerkt kunnen worden. Daarnaast worden betalingen automatisch klaargezet en verwerkt door gebruik te maken van een bankkoppeling. Tevens kun je met MONI factureren vanuit je pakket en geeft het op maat gesneden dashboard het benodigde inzicht.
Type Koppeling
Software on Demand
Over het bedrijf achter deze koppeling
MONI is een unieke combinatie van een geautomatiseerd boekhoudpakket en persoonlijke coaching voor je financiƫle administratie. MONI neemt met behulp van geavanceerde ICT-oplossingen administratieve taken van je over en biedt je realtime inzicht in de financiƫle situatie van je onderneming. MONI ontzorgt en geeft je weer de tijd om te doen wat je het liefst doet: ondernemen!
Activeren van deze koppeling
Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.
Bekijk ook eens
Atrea

Met Atrea beschik je over een geautomatiseerd systeem voor tijdregistratie, toegangscontrole, HRM en absentiemanagement.

FiscFree

Een werkgever kan eenvoudig zijn vrije ruimte binnen de Werkkostenregeling beheren met FiscFree.

Dataspace

Dataspace help haar klanten om documentlogistiek nog beter te organiseren. Dit wordt gedaan middels advisering, digitalisering en archiefopslag.