MUIS

MUIS Software: Voorkom handmatig invoeren van loonjournaalposten in je online boekhoudpakket!

De koppeling tussen iMUIS Online en Loket.nl maakt het mogelijk om de journaalposten automatisch vanuit Loket.nl naar iMUIS Online te verzenden. Je hoeft voor de verwerking van je loonjournaalposten in de administratie dus niet meer een bestand uit te schrijven in Loket.nl,  software op te slaan op een computer en vervolgens weer in te lezen in iMUIS Online. Maar er wordt direct een koppeling gemaakt met Loket.nl en gereedstaande loonruns worden opgehaald. Deze koppeling zorgt er ook voor dat er een speciaal iMUIS Online dagboek wordt aangemaakt voor Loket.nl waarin de loonjournaalposten geboekt zullen worden. Dit dagboek dient een vaste tegenrekening ingesteld te hebben staan, een ‘tussenrekening lonen’.

Wat biedt de koppeling? met MUIS Software

Loonjournaalposten worden automatisch geïmporteerd in je administratie.

Type Koppeling

Webservice

Over MUIS Software

MUIS Software ontwikkelt administratieve software sinds 1984 en heeft inmiddels een grote ervaring en deskundigheid opgebouwd. MUIS Software richt zich vooral op handelsbedrijven en accountancy, maar voor iedere ondernemer heeft MUIS Software gegarandeerd het ideale pakket. MUIS Software staat voor kwaliteit, continuïteit, veiligheid en gemak. Een ondernemersdroom voor ZZP’ers, accountants, groothandelsbedrijven, MKB, verenigingen of welke organisatie ook!

Prijzen van deze software

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. De kosten voor de applicatie, die in rekening gebracht worden door MUIS Software, zijn geheel afhankelijk van het aantal modulen binnen een abonnement. Kijk voor meer informatie op: https://www.muis.nl/muis-apps/loket-nl/

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: accountancy & administratie, agrosector, bouw & installatie & infrastructuur, cultuur & sport, retail, energie, financiele & dienstverlening, horeca, onderwijs & training, vervoer & post & opslag, gezondheidszorg & maatschappelijke dienstverlening, ict & media & communicatie, onroerend goed, water & afval, groothandel, persoonlijke & dienstverlening & non & profit, zakelijke dienstverlening

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Jouw recensie over MUIS Software

  • Nieuwe rij toevoegen
  • Nieuwe rij toevoegen

Bekijk ook eens

App van de maand

OneLinQ

OneLinQ SalaryPay maakt een koppeling met jouw bank om goedgekeurde salarisbetalingen en loonafdrachten in Loket.nl eenvoudig te betalen.

Exact Online

Op zoek naar groei? Dan heb je goed inzicht in je business nodig. Exact Online geeft je realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer.

(1)
L1NDA

L1NDA is dé online personeelsplanner van Nederland en maakt plannen weer leuk. Door te plannen met L1NDA bespaar je tot 75% tijd en 4% op loonkosten door inzicht in belangrijke cijfers als loonkosten en arbeidsproductiviteit.

(4)
DapasCreaim