muis software logo
Voorkom handmatig invoeren van loonjournaalposten in je online boekhoudpakket!
De koppeling tussen iMUIS Online en Loket.nl maakt het mogelijk om de journaalposten automatisch vanuit Loket.nl naar iMUIS Online te verzenden. Je hoeft voor de verwerking van je loonjournaalposten in de administratie dus niet meer een bestand uit te schrijven in Loket.nl,  software op te slaan op een computer en vervolgens weer in te lezen in iMUIS Online. Maar er wordt direct een koppeling gemaakt met Loket.nl en gereedstaande loonruns worden opgehaald. Deze koppeling zorgt er ook voor dat er een speciaal iMUIS Online dagboek wordt aangemaakt voor Loket.nl waarin de loonjournaalposten geboekt zullen worden. Dit dagboek dient een vaste tegenrekening ingesteld te hebben staan, een ‘tussenrekening lonen’.
Wat biedt deze koppeling
Loonjournaalposten worden automatisch geïmporteerd in je administratie.
Type Koppeling
Webservice
Over het bedrijf achter deze koppeling
MUIS Software ontwikkelt administratieve software sinds 1984 en heeft inmiddels een grote ervaring en deskundigheid opgebouwd. MUIS Software richt zich vooral op handelsbedrijven en accountancy, maar voor iedere ondernemer heeft MUIS Software gegarandeerd het ideale pakket. MUIS Software staat voor kwaliteit, continuïteit, veiligheid en gemak. Een ondernemersdroom voor ZZP’ers, accountants, groothandelsbedrijven, MKB, verenigingen of welke organisatie ook!
Activeren van deze koppeling
Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.
Bekijk ook eens
PersoneelsSysteem

Met PersoneelsSysteem kun je online een personeelsplanning maken, gewerkte uren registreren en je personeelsadministratie beheren.

RDW

In Loket.nl gegevens van de auto ophalen bij de RDW op basis van kenteken.

Time-Wize Experience

Met Time-Wize® Experience manage je de factor tijd op een efficiënte en effectieve manier.