Nedap

Eenvoudig medewerker gegevens uitwisselen met Nedap ONS

De koppeling tussen Loket.nl en Nedap ONS maakt het mogelijk om eenvoudig medewerker gegevens uit te wisselen. Nieuwe en gewijzigde medewerkers worden hierdoor automatisch beschikbaar gemaakt in Nedap ONS Administratie. De volgende onderdelen worden meegenomen in de koppeling naar Nedap ONS:

  • Naam
  • Adresgegevens
  • Dienstverband
  • Contract gegevens
  • Functie
  • Teamtoewijzing

De gegevens zullen door middel van een scheduler aangeboden worden, maar via een GUI is inzichtelijk wanneer er gegevens zijn uitgewisseld (van Loket.nl naar Nedap ONS). Daarnaast is er de mogelijkheid om ook handmatig een ‘uitwisseling’ te starten.

Via de webapplicatie van Nedap ONS kunnen er ook extra gegevens toegevoegd worden indien dat gewenst is. Zo kan er bijvoorbeeld een deskundigheidsprofiel toegevoegd worden, welke afhankelijk kan zijn van verschillende waarden uit Loket.nl.

Wat biedt de koppeling met Nedap ONS?

Een geautomatiseerde medewerker (HRM) koppeling tussen Loket.nl en Nedap ONS, waarmee gegevens bijgewerkt worden.

Type Koppeling

Webservice

Over Qoden

Nedap ONS is een applicatie van Qoden. Qoden bestaat uit een team van zeven mensen, met Wouter Hutten als eigenaar. Er is simpelweg één ambitie: het verschil maken voor organisaties met de webapplicaties en gegevenskoppelingen van Qoden.

Zorgen dat organisaties met behulp van de tools efficiënter kunnen werken: goedkoper, sneller en foutloos. De uitdaging is om met de klant heel scherp in beeld te krijgen wat de vraag is. Er worden geen uitgebreide projectplannen geschreven, maar wel duidelijke afspraken gemaakt en veel terugkoppelingen. Samen wordt er getest tot de klant helemaal tevreden is.

Prijzen van deze software

Voor het gebruik van de koppeling worden er geen kosten in rekening gebracht. De eenmalige kosten voor de webapplicatie interface zijn €250,-. Maandelijks wordt hiervoor €95,- in rekening gebracht (dit is inclusief hosting, support en onderhoud). Daarnaast moet rekening gehouden worden met eventuele maatwerk inrichting. Iedere organisatie kan een afwijkende inrichting bevatten. Samen met de klant worden de mogelijkheden bekeken en dit wordt vervolgens afgestemd. Ook zouden aanvullende gegevens via de webapplicatie toegevoegd kunnen worden aan de hand van een conversie matrix.

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. Bovengenoemde abonnementsvormen worden door Qoden (Nedap ONS) in rekening gebracht.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: accountancy & administratie, gezondheidszorg & maatschappelijke dienstverlening, zakelijke dienstverlening

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Jouw recensie over Nedap ONS (van Qoden)

  • Nieuwe rij toevoegen
  • Nieuwe rij toevoegen

Bekijk ook eens

App van de maand

PersoneelsSysteem

Met PersoneelsSysteem kun je online een personeelsplanning maken, gewerkte uren registreren en je personeelsadministratie beheren.

Exact Online

Op zoek naar groei? Dan heb je goed inzicht in je business nodig. Exact Online geeft je realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer.

(1)
L1NDA

L1NDA is dé online personeelsplanner van Nederland en maakt plannen weer leuk. Door te plannen met L1NDA bespaar je tot 75% tijd en 4% op loonkosten door inzicht in belangrijke cijfers als loonkosten en arbeidsproductiviteit.

(4)
X

Wij bestaan
100 jaar

VSO 100 jaar Bekijk programma
Dataspacebluecarpet