nostradamus logo
Geen tegenvallende loonkosten met Nostradamus. Een personeelsplanning, gebaseerd op behoefte en budget.

Stop de eindeloze reeks urenbriefjes, memo’s en Excel-overzichten. Voorkom fouten door digitale urenregistratie en door een koppeling met je verloningspakket. En communiceer nog beter met je personeel: live en direct. Nostradamus verhoogt de omzet met gastenmanagement, verlaagt personeelskosten met personeelsmanagement en verhoogt de brutomarge met inkoopmanagement.

Wat biedt deze koppeling
Door deze koppeling kun je automatische export van werknemer- en werkgevergegevens vanuit Loket.nl naar Nostradamus en het automatisch importeren van variabale gegevens van Nostradamus naar Loket.nl realiseren.
Type Koppeling
Webservice
Over het bedrijf achter deze koppeling
Nostradamus ontwikkelt zelf haar software en vermarkt haar software zelf en via gecertificeerde wederverkopers. Tot haar klanten behoren gerenommeerde horecaorganisaties als Van der Valk en Hotel New York. Buiten de horeca wordt het pakket ook in de retail gebruikt van Albert Heijn supermarkt tot Etos drogisterij. Er zijn 29 medewerkers actief bij Nostradamus.
Activeren van deze koppeling
Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.
Bekijk ook eens
GearSoft

GearSoft ontwikkelt onderscheidende softwareoplossingen waarmee op zeer efficiënte wijze optimaal rendement wordt gehaald uit je data.

booq Personeelsplanner

Met de booq Personeelsplanner zijn je personeelsplanning, urenregistratie en verloning voortaan in een handomdraai geregeld.

Dapas Software

Dapas Software optimaliseert werkprocessen en draagt bij aan de efficiency van een kantoor. Het is een applicatie waarbij gebruik wordt gemaakt van workflows.