Nostradamus
Nostradamus
Nostradamus
Geen tegenvallende loonkosten met Nostradamus. Een personeelsplanning, gebaseerd op behoefte en budget.

Stop de eindeloze reeks urenbriefjes, memo’s en Excel-overzichten. Voorkom fouten door digitale urenregistratie en door een koppeling met je verloningspakket. En communiceer nog beter met je personeel: live en direct. Nostradamus verhoogt de omzet met gastenmanagement, verlaagt personeelskosten met personeelsmanagement en verhoogt de brutomarge met inkoopmanagement.

Wat biedt deze koppeling?
Door deze koppeling kun je automatische export van werknemer- en werkgevergegevens vanuit Loket.nl naar Nostradamus en het automatisch importeren van variabale gegevens van Nostradamus naar Loket.nl realiseren.
Type Koppeling
Webservice
Over het bedrijf achter deze koppeling
Nostradamus ontwikkelt zelf haar software en vermarkt haar software zelf en via gecertificeerde wederverkopers. Tot haar klanten behoren gerenommeerde horecaorganisaties als Van der Valk en Hotel New York. Buiten de horeca wordt het pakket ook in de retail gebruikt van Albert Heijn supermarkt tot Etos drogisterij. Er zijn 29 medewerkers actief bij Nostradamus.
Prijzen van deze software

De eenmalige instelkosten bedragen €250,-. Voor het gebruik van de applicatie wordt per maand €40,- in rekening gebracht.

 

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. Bovengenoemde prijzen worden door Nostradamus in rekening gebracht.

Activeren van deze koppeling
Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: cultuur & sport, retail, horeca, ict & media & communicatie, groothandel, industrie

Bekijk ook eens
Dataspace

Dataspace help haar klanten om documentlogistiek nog beter te organiseren. Dit wordt gedaan middels advisering, digitalisering en archiefopslag.

Exact Online

Op zoek naar groei? Dan heb je goed inzicht in je business nodig. Exact Online geeft je realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer.

L1NDA

L1NDA is dé online personeelsplanner van Nederland en maakt plannen weer leuk. Door te plannen met L1NDA bespaar je tot 75% tijd en 4% op loonkosten door inzicht in belangrijke cijfers als loonkosten en arbeidsproductiviteit.