Nostradamus
Nostradamus
Nostradamus

Geen tegenvallende loonkosten met Nostradamus. Een personeelsplanning, gebaseerd op behoefte en budget.

Stop de eindeloze reeks urenbriefjes, memo’s en Excel-overzichten. Voorkom fouten door digitale urenregistratie en door een koppeling met je verloningspakket. En communiceer nog beter met je personeel: live en direct. Nostradamus verhoogt de omzet met gastenmanagement, verlaagt personeelskosten met personeelsmanagement en verhoogt de brutomarge met inkoopmanagement.

Wat biedt deze koppeling?

Door deze koppeling kun je automatische export van werknemer- en werkgevergegevens vanuit Loket.nl naar Nostradamus en het automatisch importeren van variabale gegevens van Nostradamus naar Loket.nl realiseren.

Type Koppeling

Webservice

Over het bedrijf achter deze koppeling

Nostradamus ontwikkelt zelf haar software en vermarkt haar software zelf en via gecertificeerde wederverkopers. Tot haar klanten behoren gerenommeerde horecaorganisaties als Van der Valk en Hotel New York. Buiten de horeca wordt het pakket ook in de retail gebruikt van Albert Heijn supermarkt tot Etos drogisterij. Er zijn 29 medewerkers actief bij Nostradamus.

Prijzen van deze software

De eenmalige instelkosten bedragen €250,-. Voor het gebruik van de applicatie wordt per maand €40,- in rekening gebracht.

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. Bovengenoemde prijzen worden door Nostradamus in rekening gebracht.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: cultuur & sport, retail, horeca, ict & media & communicatie, groothandel, industrie

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Jouw recensie over Nostradamus

  • Add a new row
  • Add a new row

Bekijk ook eens

App van de maand

L1NDA

L1NDA is dé online personeelsplanner van Nederland en maakt plannen weer leuk. Door te plannen met L1NDA bespaar je tot 75% tijd en 4% op loonkosten door inzicht in belangrijke cijfers als loonkosten en arbeidsproductiviteit.

(4)
Blue Carpet

Blue Carpet HR Manager helpt organisaties om het beoordelings- en ontwikkelingsgesprek te verbeteren en natuurlijk te digitaliseren.

Dataspace

Dataspace help haar klanten om documentlogistiek nog beter te organiseren. Dit wordt gedaan middels advisering, digitalisering en archiefopslag.