logo-Nostradamus

Type koppeling: Webservice

Wat biedt deze koppeling:

  • Automatische export van werknemer- en werkgevergegevens vanuit loket.nl naar Nostradamus
  • Het automatisch importeren van variabele gegevens vanuit Nostradamus naar Loket.nl

Software met een plan

Nooit meer schrikken van tegenvallende loonkosten: maak een personeelsplanning, die gebaseerd is op behoefte en budget. Stop de eindeloze reeks urenbriefjes, memo’s en Excel-overzichten. Voorkom fouten door digitale urenregistratie en door een koppeling met uw verloningspakket. En communiceer nog beter met uw personeel. Live en direct. Een aantal voordelen van Nostradamus:

  • Verhogen van de omzet met gastenmanagement
  • Verlagen van personeelskosten met personeelsmanagement
  • Verhogen  van de brutomarge met inkoopmanagement

Over de organisatie

Nostradamus ontwikkelt zelf haar software en vermarkt haar software zelf en via gecertificeerde wederverkopers. Tot haar klanten behoren gerenommeerde horecaorganisaties als Van der Valk en Hotel New York. Buiten de horeca wordt het pakket ook in de retail gebruikt van Albert Heijn supermarkt tot Etos drogisterij. Er zijn 9 medewerkers actief bij Nostradamus.

Triple win voor de horeca

Nostradamus, Absentiemanager en loket.nl introduceren gezamenlijk een krachtige oplossing voor de horecasector. De mooie samenwerking tussen deze drie ondernemingen biedt de horecaondernemer een naadloze uitwisseling van gegevens over verzuim, planning, uren, personeel en salaris.