PersoneelsSysteem

PersoneelsSysteem: Personeelsplanning, urenregistratie en personeelsadministratie

Met PersoneelsSysteem kun je online een personeelsplanning maken, gewerkte uren registreren en je personeelsadministratie beheren. Iedere werknemer beschikt over eigen inloggegevens en kan hiermee via de computer of mobiele app gegevens inzien, zoals het werkrooster, gewerkte uren, plus- en minuren en het vakantie-uren saldo. Aan de hand van uitgebreide toegangsrechten is te bepalen welke medewerkers, over welke functionaliteiten beschikken. PersoneelsSysteem is een zeer uitgebreid pakket waarbij alle instellingen door de klant zelf te beheren zijn.

Wat biedt de koppeling met PersoneelsSysteem?

  • Automatisch toevoegen van werknemers in PersoneelsSysteem op basis van werknemersgegevens in Loket.nl
  • Automatisch dagelijks synchroniseren van N.A.W. gegevens van gekoppelde werknemers vanuit Loket.nl naar PersoneelsSysteem
  • Automatisch genereren van importbestanden voor het importeren van variabele gegevens in Loket.nl vanuit de urenregistratie van PersoneelsSysteem
  • Koppelen van kostenplaatsen in Loket.nl aan afdelingen in PersoneelsSysteem

Type Koppeling

Webservice

Over PersoneelsSysteem

PersoneelsSysteem wordt ontwikkeld door DifferentLab B.V. en is gevestigd in Zoetermeer. Naast PersoneelsSysteem wordt er ook software aangeboden onder de naam HorecaSysteem.

Prijzen van deze software

Je kunt in de proefperiode 30 dagen kosteloos gebruik maken van de koppeling. Daarna volgt een vaste prijs van €15,- per maand voor het gebruik van een onbeperkt aantal koppelingen met Loket.nl. Er worden geen opstartkosten gerekend.

Het standaardtarief voor het gebruik van de applicatie bedraagt €3,- per werknemer per maand. Voor bedrijven met meer dan 65 werknemers wordt de prijs bepaald in overleg.

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. Bovengenoemde prijzen worden door PersoneelsSysteem in rekening gebracht.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: accountancy & administratie, cultuur & sport, retail, financiele & dienstverlening, horeca, gezondheidszorg & maatschappelijke dienstverlening, ict & media & communicatie, industrie, persoonlijke & dienstverlening & non & profit, zakelijke dienstverlening

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Jouw recensie over PersoneelsSysteem

  • Nieuwe rij toevoegen
  • Nieuwe rij toevoegen

Bekijk ook eens

App van de maand

OneLinQ

OneLinQ SalaryPay maakt een koppeling met jouw bank om goedgekeurde salarisbetalingen en loonafdrachten in Loket.nl eenvoudig te betalen.

Exact Online

Op zoek naar groei? Dan heb je goed inzicht in je business nodig. Exact Online geeft je realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer.

(1)
L1NDA

L1NDA is dé online personeelsplanner van Nederland en maakt plannen weer leuk. Door te plannen met L1NDA bespaar je tot 75% tijd en 4% op loonkosten door inzicht in belangrijke cijfers als loonkosten en arbeidsproductiviteit.

(4)
GearsoftTwinfield