Personeelsplanning, urenregistratie en personeelsadministratie
Met PersoneelsSysteem kun je online een personeelsplanning maken, gewerkte uren registreren en je personeelsadministratie beheren. Iedere werknemer beschikt over eigen inloggegevens en kan hiermee via de computer of mobiele app gegevens inzien, zoals het werkrooster, gewerkte uren, plus- en minuren en het vakantie-uren saldo. Aan de hand van uitgebreide toegangsrechten is te bepalen welke medewerkers, over welke functionaliteiten beschikken. PersoneelsSysteem is een zeer uitgebreid pakket waarbij alle instellingen door de klant zelf te beheren zijn.
Wat biedt deze koppeling
  • Automatisch toevoegen van werknemers in PersoneelsSysteem op basis van werknemersgegevens in Loket.nl
  • Automatisch dagelijks synchroniseren van N.A.W. gegevens van gekoppelde werknemers vanuit Loket.nl naar PersoneelsSysteem
  • Automatisch genereren van importbestanden voor het importeren van variabele gegevens in Loket.nl vanuit de urenregistratie van PersoneelsSysteem
  • Koppelen van kostenplaatsen in Loket.nl aan afdelingen in PersoneelsSysteem
Type Koppeling
Webservice
Over het bedrijf achter deze koppeling
PersoneelsSysteem wordt ontwikkeld door DifferentLab B.V. en is gevestigd in Zoetermeer. Naast PersoneelsSysteem wordt er ook software aangeboden onder de naam HorecaSysteem.
Activeren van deze koppeling
Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.
Bekijk ook eens
Softbrick

Softbrick biedt oplossingen voor alle facetten rondom personeelsplanning, tijdregistratie en toegangscontrole software.

FiscFree

Een werkgever kan eenvoudig zijn vrije ruimte binnen de Werkkostenregeling beheren met FiscFree.

Analys.io

Analys.io signaleert advieskansen met slimme geautomatiseerde analyses die leiden tot meer en betere advieskansen. De monitoring wordt afgestemd op individuele kansen.