pinkweb logo
Op makkelijke en veilige wijze de communicatie en samenwerking faciliteren tussen werknemers, cliënten, gebruikte software en uitvragende partijen.

Het klantenportaal Cliënt Online van PinkWeb is het meest complete accountancy klantenportaal dat er is. Accountantskantoren werken dankzij Cliënt Online efficiënter en bieden hun cliënten een hoger serviceniveau.

 

Cliënt Online faciliteert op makkelijke en veilige wijze de communicatie en samenwerking tussen medewerkers, cliënten, gebruikte software en uitvragende partijen. Hiervoor zijn er geïntegreerde koppelingen met vrijwel alle softwarepakketten. Dit bespaart direct veel tijd en kosten.

 

Daarnaast helpt Cliënt Online om te signaleren wat er speelt bij jouw cliënt, zodat je daar tijdig en proactief op kan inspelen. Jullie cliënt wordt ertoe getriggerd om advies en begeleiding te vragen.

Wat biedt deze koppeling
De koppeling bestaat uit twee varianten:

 

Accordering Online:
Met Accordering Online kun je snel, gemakkelijk en voordelig een akkoordverklaring krijgen op bestanden. Met een unieke PIN-code of SMS-token wordt de juiste persoon geautoriseerd om een formeel elektronisch akkoord te geven op deze documenten.

 

Single Sign On:
Met Single Sign On hebben cliënten en medewerkers via een eigen portaal in één keer toegang tot alle online diensten van Loket.nl.

Type Koppeling
Webservice
Over het bedrijf achter deze koppeling
PinkWeb levert al meer dan twaalf jaar het klantenportaal Cliënt Online in de accountancybranche. PinkWeb is al jaren marktleider bij de grootste organisaties van Nederland, maar ook bij honderden middelgrote en kleinere kantoren. Doordat het (door)ontwikkelen van het portaal de corebusiness is kunnen zij zich volledig richten op de wensen en ontwikkelingen in de markt. PinkWeb loopt daardoor altijd voorop.
Activeren van deze koppeling
Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.
Bekijk ook eens
Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster ontzorgt en verbindt teams door overzicht en gebruiksgemak bij de planning van mensen en middelen, urenregistratie en verlof en verzuim.

Visionplanner

Met Visionplanner kun je dossiers opbouwen, managementrapportages maken en jaarrekeningen samenstellen in één programma.

MKB Banenmonitor

De Van Spaendonck MKB Banenmonitor publiceert elk kwartaal een gratis update van de ontwikkeling van de werkgelegenheid in het Nederlandse MKB.