PinkWeb

PinkWeb: Op makkelijke en veilige wijze de communicatie en samenwerking faciliteren tussen werknemers, cliënten, gebruikte software en uitvragende partijen.

Het klantenportaal Cliënt Online van PinkWeb is het meest complete accountancy klantenportaal dat er is. Accountantskantoren werken dankzij Cliënt Online efficiënter en bieden hun cliënten een hoger serviceniveau.

Cliënt Online faciliteert op makkelijke en veilige wijze de communicatie en samenwerking tussen medewerkers, cliënten, gebruikte software en uitvragende partijen. Hiervoor zijn er geïntegreerde koppelingen met vrijwel alle softwarepakketten. Dit bespaart direct veel tijd en kosten.

Daarnaast helpt Cliënt Online om te signaleren wat er speelt bij jouw cliënt, zodat je daar tijdig en proactief op kan inspelen. Jullie cliënt wordt ertoe getriggerd om advies en begeleiding te vragen.

Wat biedt de koppeling met PinkWeb?

De koppeling bestaat uit twee varianten:

Accordering Online:
Met Accordering Online kun je snel, gemakkelijk en voordelig een akkoordverklaring krijgen op bestanden. Met een unieke PIN-code of SMS-token wordt de juiste persoon geautoriseerd om een formeel elektronisch akkoord te geven op deze documenten.

Single Sign On:
Met Single Sign On hebben cliënten en medewerkers via een eigen portaal in één keer toegang tot alle online diensten van Loket.nl.

Type Koppeling

Webservice

Over PinkWeb

PinkWeb levert al meer dan twaalf jaar het klantenportaal Cliënt Online in de accountancybranche. PinkWeb is al jaren marktleider bij de grootste organisaties van Nederland, maar ook bij honderden middelgrote en kleinere kantoren. Doordat het (door)ontwikkelen van het portaal de corebusiness is kunnen zij zich volledig richten op de wensen en ontwikkelingen in de markt. PinkWeb loopt daardoor altijd voorop.

Prijzen van deze software

Voor het gebruik van de koppeling worden geen extra kosten gerekend. Voor het gebruik van de applicatie zijn verschillende abonnementsvormen. Kijk voor meer informatie op: https://www.pinkweb.nl/abonneren/specificaties-client-online/

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. Bovengenoemde abonnementsvormen worden door PinkWeb in rekening gebracht.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: accountancy & administratie

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Jouw recensie over PinkWeb

  • Nieuwe rij toevoegen
  • Nieuwe rij toevoegen

Bekijk ook eens

App van de maand

OneLinQ

OneLinQ SalaryPay maakt een koppeling met jouw bank om goedgekeurde salarisbetalingen en loonafdrachten in Loket.nl eenvoudig te betalen.

Exact Online

Op zoek naar groei? Dan heb je goed inzicht in je business nodig. Exact Online geeft je realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer.

(1)
L1NDA

L1NDA is dé online personeelsplanner van Nederland en maakt plannen weer leuk. Door te plannen met L1NDA bespaar je tot 75% tijd en 4% op loonkosten door inzicht in belangrijke cijfers als loonkosten en arbeidsproductiviteit.

(4)
Unit4