Quebble.com

Quebble.com: Verbindt onderwijs & kinderopvang

Quebble.com verbindt onderwijs en kinderopvang. Eén systeem voor kindplanning en personeelsplanning met een ouderportaal, en werknemersportaal. Of je nu een klein zelfstandig kindcentrum bent, een bredeschool of een integraal kindcentrum, Quebble Professional neemt alle zorgen uit handen en biedt snelle en veilige communicatie.

  • Het onderwijs, opvang onder de Wet Kinderopvang, naschoolse activiteiten, met of zonder maaltijd. Alles staat in één systeem, inclusief tarieven, voorwaarden en beschikbaarheid. Met Quebble.com | Professional deel je snel en efficiënt de kinderen in groepen in op basis van zelf in te stellen voorkeuren.
  • Ouders volgen via het ouderportaal de belevenissen van hun kind en kunnen eenvoudig inschrijven op alle leuke activiteiten. Daarnaast gebruiken zij de selfservice voor het ziek- en betermelden van hun kind, overzicht van alle correspondentie, facturen en betalingen.
  • Achter de schermen combineert Quebble.com | Professional de gegevens van de kindplanning met de personeelsplanning. Bij de onderdelen van het dagarrangement geef je de kwalificaties op waaraan de werknemers moeten voldoen. Zo kun je werknemers optimaal inzetten.
  • Werknemers kunnen op ieder gewenst moment hun rooster inzien, beschikbaarheid opgeven, verlof aanvragen, declaraties indienen en de actuele vakantiekaart bekijken. Quebble.com | Professional sluit aan bij je leerlingadministratie, financiële en salarissoftware. Geen dubbele invoer en alles in één systeem.

Wat biedt de koppeling met Quebble.com?

Via de koppeling worden vanuit Loket contract mutaties geïmporteerd in de planningssoftware en de geregistreerde uren geëxporteerd naar Loket. De uren verwerking vindt geheel geautomatiseerd plaats, u hoeft geen uren briefjes met over te typen.

Type Koppeling

Webservice

Over Pelosa

Quebble.com | Professional is onderdeel van Pelosa. Pelosa ontwikkelt software voor organisaties die actief zijn voor het jonge kind (0-13) en dan met name kinderopvang, welzijn en onderwijs. De software is een geïntegreerde oplossing voor verkoop (klantvolgsysteem), planning, plaatsing en self-service voor klanten en medewerkers. Pelosa ontwikkelt onze eigen software en biedt technische ondersteuning aan bij alle geleverde producten.

Prijzen van deze software

Prijzen voor het gebruik van Quebble.com worden gebaseerd op basis van het aantal kindplaatsen en/of leerlingen van de organisatie.

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: onderwijs & training

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Bekijk ook eens

App van de maand

BPM Software

BPM Software maakt het mogelijk om loonjournaalpost automatisch op te halen en te verwerken in de administraties.

Edubookers

Edubookers is hét boekingsplatform waarop je trainingen en cursussen kan zoeken en direct kan boeken. Op deze manier breng je structuur en overzicht aan in het zoeken, boeken en beheren van opleidingen.

OneLinQ

OneLinQ SalaryPay maakt een koppeling met jouw bank om goedgekeurde salarisbetalingen en loonafdrachten in Loket.nl eenvoudig te betalen.

Jouw recensie over Quebble.com