reeleezee logo
Een gebruiksvriendelijk boekhoudpakket
Reeleezee biedt een gebruiksvriendelijk boekhoudpakket, waarbij de loonjournaalposten automatisch worden geïmporteerd. Daarnaast biedt Reeleezee voor de accountant Reeleezee Accountancy Portal. Hier kunnen aangiftes en deponeringen worden bijgehouden evenals dossiers. Bovendien biedt Reeleezee Accountancy Portal samenwerkingsfuncties voor de communicatie tussen accountant en ondernemer. In het portaal worden vanuit Loket.nl aangiften loonheffingen geïmporteerd. Nadat de aangifte bij de Belastingdienst is afgeleverd, worden de retourberichten van de Belastingdienst teruggestuurd naar Loket.nl. Door een Single Sign On functie hoef je maar een keer in te loggen als je gebruik maakt van Loket.nl in combinatie met Reeleezee.
Wat biedt deze koppeling
  • Automatisch importeren van de loonjournaalposten uit Loket.nl in Reeleezee.
  • Automatisch importeren van de loonjournaalposten uit Loket.nl in Reeleezee Accountancy Portal
  • Single Sign On via Reeleezee Accountancy Portal.
Type Koppeling
Webservice
Over het bedrijf achter deze koppeling
Reeleezee is een succesvolle Nederlandse aanbieder van online boekhouden, factureren en urenregistratie voor starters, ZZP’ers, MKB-ondernemers en hun accountants. Vanuit de vestiging in Breukelen bedienen 45 medewerkers ruim 80.000 gebruikers met meer dan 28.000 online administraties.
Activeren van deze koppeling
Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.
Bekijk ook eens
Ezora

Ezora ontwikkeld en levert cloud business intelligence, automatisering, analyse en rapportage oplossingen voor ambitieuze organisaties die meer uit hun verkoop en financiële data willen halen.

Alure

Met Alure automatiseer je de backoffice van je accountants-, administratie- of bijvoorbeeld fiscaal advieskantoor eenvoudig en betaalbaar.

ENK Software

Projectadministratie software speciaal voor de installatie- en bouwbranche. Met ENK Software kun je sneller, effectiever en kostenbewust werken.