Retail

Retail Solutions: Inzicht in de inzet van personeel op de werkvloer

De planningstool is ontwikkeld vanuit de praktijk. Deze tool geeft je inzicht in de inzet van jouw personeel op de werkvloer en je kunt eenvoudig sturen op productiviteit en loonkosten.

Je hebt de mogelijkheid om verlof en andere zaken makkelijk te synchroniseren.

De planningstool is een webbased applicatie en hierdoor gemakkelijk altijd en overal te gebruiken. De tool is daarnaast uitermate gebruiksvriendelijk.

Wat biedt de koppeling met Retail Solutions?

De planningstool geeft inzicht in de inzet van personeel op de werkvloer. Hierdoor is eenvoudige sturing op productiviteit en loonkosten mogelijk. Door de koppeling met Loket.nl kunnen ‘verlof zaken’ makkelijk gesynchroniseerd worden.

Type Koppeling

Webservice

Over Retail Solutions

Retail Solutions gelooft dat personeelsplanning in de retail eenvoudiger kan. Retail Solution (voorheen PMT) is opgestart door twee broers uit een familie van retailondernemers uit Leusden (Fam. Wahle) De oplossingen van Retail Solutions zijn letterlijk ontstaan op de werkvloer van de supermarkt.

Dat betekent dat de focus ligt op intuïtieve oplossingen die echt werken. Retail Solutions levert dus geen software, maar een service die jou ontzorgt en helpt je processen te optimaliseren, zodat je veel meer tijd kan overhouden om te ondernemen.

Retail Solutions is ruim vijf jaar actief en gegroeid tot een bedrijf met meer dan vijftien medewerkers. Ruim 300 retailondernemers maken gebruik van deze oplossing.

Prijzen van deze software

Voor de inrichting van de koppeling worden geen kosten in rekening gebracht. Bij het overstappen van een ander pakket naar Loket.nl wordt eenmalig een klein bedrag gerekend om de koppeling in te richten.

De kosten voor het gebruik van de applicatie zijn afhankelijk van het aantal modules en werknemers. Dit varieert van €1,50 tot €5,- per werknemer per maand.

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. Bovengenoemde prijzen worden door Retail Solutions in rekening gebracht.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: retail

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Jouw recensie over Retail Solutions

Bekijk ook eens

App van de maand

BPM Software

BPM Software maakt het mogelijk om loonjournaalpost automatisch op te halen en te verwerken in de administraties.

Edubookers

Edubookers is hét boekingsplatform waarop je trainingen en cursussen kan zoeken en direct kan boeken. Op deze manier breng je structuur en overzicht aan in het zoeken, boeken en beheren van opleidingen.

OneLinQ

OneLinQ SalaryPay maakt een koppeling met jouw bank om goedgekeurde salarisbetalingen en loonafdrachten in Loket.nl eenvoudig te betalen.