Retail

Inzicht in de inzet van personeel op de werkvloer

De planningstool is ontwikkeld vanuit de praktijk. Deze tool geeft je inzicht in de inzet van jouw personeel op de werkvloer en je kunt eenvoudig sturen op productiviteit en loonkosten.

Je hebt de mogelijkheid om verlof en andere zaken makkelijk te synchroniseren.

De planningstool is een webbased applicatie en hierdoor gemakkelijk altijd en overal te gebruiken. De tool is daarnaast uitermate gebruiksvriendelijk.

Wat biedt deze koppeling?

De planningstool geeft inzicht in de inzet van personeel op de werkvloer. Hierdoor is eenvoudige sturing op productiviteit en loonkosten mogelijk. Door de koppeling met Loket.nl kunnen ‘verlof zaken’ makkelijk gesynchroniseerd worden.

Type Koppeling

Webservice

Over het bedrijf achter deze koppeling

Retail Solutions gelooft dat personeelsplanning in de retail eenvoudiger kan. Retail Solution is opgestart door twee broers uit een familie van retailondernemers uit Leusden (Fam. Wahle) De oplossingen van Retail Solutions zijn letterlijk ontstaan op de werkvloer van de supermarkt.

Dat betekent dat de focus ligt op intuïtieve oplossingen die echt werken. Retail Solutions levert dus geen software, maar een service die jou ontzorgt en helpt je processen te optimaliseren, zodat je veel meer tijd kan overhouden om te ondernemen.

Retail Solutions is ruim vijf jaar actief en gegroeid tot een bedrijf met meer dan vijftien medewerkers. Ruim 300 retailondernemers maken gebruik van deze oplossing.

Prijzen van deze software

Voor de inrichting van de koppeling worden geen kosten in rekening gebracht. Bij het overstappen van een ander pakket naar Loket.nl wordt eenmalig een klein bedrag gerekend om de koppeling in te richten.

De kosten voor het gebruik van de applicatie zijn afhankelijk van het aantal modules en werknemers. Dit varieert van €1,50 tot €5,- per werknemer per maand.

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. Bovengenoemde prijzen worden door Retail Solutions in rekening gebracht.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: retail

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Jouw recensie over Retail Solutions

  • Add a new row
  • Add a new row

Bekijk ook eens

App van de maand

L1NDA

L1NDA is dé online personeelsplanner van Nederland en maakt plannen weer leuk. Door te plannen met L1NDA bespaar je tot 75% tijd en 4% op loonkosten door inzicht in belangrijke cijfers als loonkosten en arbeidsproductiviteit.

(4)
Blue Carpet

Blue Carpet HR Manager helpt organisaties om het beoordelings- en ontwikkelingsgesprek te verbeteren en natuurlijk te digitaliseren.

Dataspace

Dataspace help haar klanten om documentlogistiek nog beter te organiseren. Dit wordt gedaan middels advisering, digitalisering en archiefopslag.