retail solutions logo
Inzicht in de inzet van personeel op de werkvloer
De planningstool is ontwikkeld vanuit de praktijk. Deze tool geeft je inzicht in de inzet van jouw personeel op de werkvloer en je kunt eenvoudig sturen op productiviteit en loonkosten.

 

Je hebt de mogelijkheid om verlof en andere zaken makkelijk te synchroniseren.

 

De planningstool is een webbased applicatie en hierdoor gemakkelijk altijd en overal te gebruiken. De tool is daarnaast uitermate gebruiksvriendelijk.

Wat biedt deze koppeling
De planningstool geeft inzicht in de inzet van personeel op de werkvloer. Hierdoor is eenvoudige sturing op productiviteit en loonkosten mogelijk. Door de koppeling met Loket.nl kunnen ‘verlof zaken’ makkelijk gesynchroniseerd worden.
Type Koppeling
Webservice
Over het bedrijf achter deze koppeling
Retail Solutions gelooft dat personeelsplanning in de retail eenvoudiger kan. Retail Solution is opgestart door twee broers uit een familie van retailondernemers uit Leusden (Fam. Wahle) De oplossingen van Retail Solutions zijn letterlijk ontstaan op de werkvloer van de supermarkt.

Dat betekent dat de focus ligt op intuïtieve oplossingen die echt werken. Retail Solutions levert dus geen software, maar een service die jou ontzorgt en helpt je processen te optimaliseren, zodat je veel meer tijd kan overhouden om te ondernemen.

Retail Solutions is ruim vijf jaar actief en gegroeid tot een bedrijf met meer dan vijftien medewerkers. Ruim 300 retailondernemers maken gebruik van deze oplossing.

Activeren van deze koppeling
Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.
Bekijk ook eens
TactiPlan

TactiPlan is hét complete roosterprogramma voor de personeelsplanning. Planning, verlof en urenregistratie zijn in één systeem gekoppeld.

Visionplanner

Met Visionplanner kun je dossiers opbouwen, managementrapportages maken en jaarrekeningen samenstellen in één programma.

Dataspace

Dataspace help haar klanten om documentlogistiek nog beter te organiseren. Dit wordt gedaan middels advisering, digitalisering en archiefopslag.