R&R Web

R&R web

R&R Web

Type koppeling:
Webservice en bestandimport

Website:
www.devrieswfm.com

 

Wat biedt deze koppeling:

  • Automatische synchronisatie van medewerker gegevens vanuit Loket.nl naar R&R-Web. De contractgegevens en de KPU’s van de medewerkers worden gedeeld en de uit te betalen uren worden als variabele gegevens naar Loket.nl verstuurd.

R&R Web

(Food)retailers vragen om workforce management software die hen inzichten geeft. Op basis van onze jarenlange ervaring in de supermarktbranche hebben wij R&R-Web gebouwd. R&R-Web geeft de ondernemer de mogelijkheid om werkzaamheden te plannen en de juiste mensen aan deze werkzaamheden te koppelen. De afdelingsmanager kan hierdoor zijn uren- en loonkostenbudget beheren doordat hij inzicht krijg in de werkzaamheden. Voor de medewerkers hebben wij de R&R job app ontwikkeld waarmee -met in achtneming van de bedrijfsregels- diensten geruild en aangeboden kunnen worden. Met R&R-Time kunt u realtime zien wie er waar in uw winkel werkt en worden de uren op de juiste plaats geregistreerd. R&R-Web is een complete SaaS oplossing.

Over de organisatie

De Vries Workforce Management is een Europees softwarebedrijf en specialist in Workforce Management oplossingen voor de retail branche, met het hoofdkantoor in Veenendaal. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in de retail branche en begrijpen als geen ander hoe u  personeel zo optimaal mogelijk inzet. Deze ervaring hebben we eind jaren ’90 vertaald in een slimme softwareoplossing waarmee u er op kunt vertrouwen dat u de juiste medewerkers op het juiste moment in uw winkel heeft staan. En dit met de maximale productiviteit en laagst mogelijke loonkosten.