R&R logo
De workforce management oplossing voor food retailers
Je winkel moet er fantastisch uitzien, want daarmee kun je de klanttevredenheid verhogen. Dit mag wat kosten, maar moet ook voldoende opleveren. Een juiste balans tussen productiviteit en loonkosten heeft een positieve uitwerking op de winkelbeleving en daardoor ook op de klanttevredenheid. R&R is dé workforce management oplossing voor food retailers in Europa.

R&R is meer dan alleen planning, R&R geeft winkelmanagers via slimme planningssoftware inzicht in de productiviteit en loonkosten. Dit inzicht kun je gebruiken om jouw winkel en personeel te sturen en zo kun je een balans vinden tussen loonkosten en productiviteit. Een optimale balans zorgt voor een verbeterde winkelbeleving, met als resultaat tevreden klanten. Zo blijf je de concurrenten telkens een stapje voor. R&R draait volledig in de cloud. Dit betekent dat je veilig kunt werken vanaf elke computer met een internetverbinding: waar en wanneer je maar wilt.

Wat biedt deze koppeling
R&R geeft winkelmanagers via slimme planningssoftware inzicht in de productiviteit en loonkosten.
Type Koppeling
Webservice
Over het bedrijf achter deze koppeling
R&R ontwikkelt en levert workforce management software en services voor de food retail. R&R heeft meer dan 30 jaar ervaring op dit gebied.

 

Retail & Result

R&R staat voor Retail & Result: software en services voor food retailers, met als doel een verbeterd resultaat. R&R helpt winkelketens en franchiseondernemers om een balans te vinden tussen loonkosten en productiviteit, met als doel een verbeterde klanttevredenheid.

 

Iedere dag worden er meer dan 65.000 medewerkers gepland met deze intelligente software.

 

R&R is onderdeel van de Info Support International Group, een internationaal ICT-bedrijf met meer dan 450 werknemers.

 

Innovatie

R&R vindt het belangrijk om in te spelen op de wensen en behoeften van haar klanten en investeert daarom continue in haar software en services. Er worden veelvuldig nieuwe functionaliteiten toegevoegd en er wordt voor gezorgd dat R&R voldoet aan de continue veranderende digitale vereisten.

Activeren van deze koppeling
Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.
Bekijk ook eens
Atrea

Met Atrea beschik je over een geautomatiseerd systeem voor tijdregistratie, toegangscontrole, HRM en absentiemanagement.

GearSoft

GearSoft ontwikkelt onderscheidende softwareoplossingen waarmee op zeer efficiënte wijze optimaal rendement wordt gehaald uit je data.

InterShift

InterShift is een online planningsapplicatie waarin diensten en uren kunnen worden ingepland voor werknemers.