SecureLogin
loket_bg_photo
securelogin_foto_001
Eenvoudig, snel en veilig toegang tot uw online applicaties
SecureLogin is hèt online bureaublad voor administratie- en accountantskantoren. Geheel in huisstijl van het kantoor kunnen wij simpel en eenvoudige toegang bieden tot alle veelgebruikte online applicaties.
Wat biedt deze koppeling?
SecureLogin zorgt ervoor dat je geen wachtwoorden of inlognamen hoeft te onthouden. Je vult je gegevens voor een dienst één keer in.
Type Koppeling
Single Sign On, met optie tot additioneel 2factor authenticatie
Over het bedrijf achter deze koppeling
SecureLogin biedt u de mogelijkheid om in uw eigen huisstijl één pagina te gebruiken om in te loggen in een groot aantal applicaties. Het onthouden van een groot aantal gebruikersnamen en wachtwoorden hoef je zelf niet meer te doen! Inmiddels zijn er meer dan 100 applicaties beschikbaar en meer dan 200 kantoren die dagelijks het gemak ervaren.
Prijzen van deze software

Voor het gebruik van de koppeling worden geen kosten in rekening gebracht. Voor het gebruik van de applicatie worden er door SecureLogin maandelijkse kosten in rekening gebracht, afhankelijk van het aantal gebruikers.

 

Activeren van deze koppeling
Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: accountancy & administratie

Bekijk ook eens
Dataspace

Dataspace help haar klanten om documentlogistiek nog beter te organiseren. Dit wordt gedaan middels advisering, digitalisering en archiefopslag.

Exact Online

Op zoek naar groei? Dan heb je goed inzicht in je business nodig. Exact Online geeft je realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer.

L1NDA

L1NDA is dé online personeelsplanner van Nederland en maakt plannen weer leuk. Door te plannen met L1NDA bespaar je tot 75% tijd en 4% op loonkosten door inzicht in belangrijke cijfers als loonkosten en arbeidsproductiviteit.