sister sophie logo
Direct een invulling geven aan feestelijke momenten
Sister Sophy is een bloemenleverancier die samenwerkt met Loket.nl. Dankzij deze samenwerking kunnen werkgevers en leidinggevenden direct invulling geven aan feestelijke momenten door vanuit Loket.nl een boeket te laten bezorgen bij een werknemer die iets te vieren heeft. Een werkgever kan zelf bepalen bij welke soort momenten een boeket bij een werknemer bezorgd mag worden.

 

Werkgevers en leidinggevenden worden in Loket.nl aan de hand van signalen geattendeerd op belangrijke gebeurtenissen in een organisatie. Zo wijst Loket.nl een leidinggevende tijdig op het 25-jarig dienstverband van een werknemer, een zilveren bruiloft of een verjaardag. Sluit de werkgever een abonnement af bij Sister Sophy, dan wordt bij dit soort momenten een boeket bezorgd bij de werknemer zonder dat de werkgever hiervoor actie hoeft te ondernemen. Hiermee wordt het voor ondernemers nog eenvoudiger om aantrekkelijk werkgeverschap te tonen.

Activeren van deze koppeling
Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.
Bekijk ook eens
Belastingdienst

Loket.nl geeft salarisgegevens automatisch door aan de Belastingdienst.

Workbee

Met de diensten van Workbee worden gegevens moeiteloos van het ene systeem overgebracht naar het andere systeem. Deze gegevensoverdracht wordt op een zeer veilige manier gerealiseerd.

KidsVision

KidsVision is het slimste pakket voor de Kinderopvang. Door integratie met slimme aanbieders van diensten heb je een krachtige en efficiënte tool in huis.