Skednet

Skednet Online: Snel en eenvoudig personeel inplannen

Het plannen van personeel lijkt op zichzelf een eenvoudige bezigheid, maar de praktijk wijst anders uit. Een wisselend aanbod van klanten gedurende de ruime openingstijden, het rekening houden met de beschikbaarheid van personeel, loonkosten en het roosteren is een tijdrovende puzzel. Skednet Online biedt de oplossing voor deze puzzel.

  • Sneller, efficiënter en eenvoudig roosteren van personeel.
  • Structureel grip op loonkosten per medewerker en per afdeling.
  • Unieke gebruikersinterface! Alle gegevens in één overzicht.
  • Alle informatie en communicatie met medewerkers is online aanwezig!
  • 24/7 beschikbaar voor iedere medewerker middels de gratis beschikbare Skednet App.

Wat biedt de koppeling met Skednet Online?

Sneller, efficiënter, inzichtelijk en eenvoudig roosteren van personeel, waardoor grip op loonkosten makkelijker wordt.

Type Koppeling

Webservice

Over VCD IT Groep

De VCD IT Groep is één van de grotere zelfstandige ICT-bedrijven die in diverse segmenten tot de top drie van Nederland behoort. Als fullservice dienstverlener levert VCD zowel consultancy en software als infrastructuur en beheer. De VCD IT Groep bestaat uit VCD Business Solutions, VCD Infra Solutions, VCD Business Intelligence en VCD Healthcare. De gezamenlijke focus van de bedrijven is innovatie door en implementatie van kwalitatief onderscheidende IT-oplossingen. Juist door de unieke samenwerking van de divisies kan de VCD IT Groep organisaties verder helpen in het realiseren van hun doelen.

Prijzen van deze software

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. De kosten die door Skednet Online in rekening gebracht worden, zijn op aanvraag.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: financiele & dienstverlening, onderwijs & training, vervoer & post & opslag, gezondheidszorg & maatschappelijke dienstverlening, zakelijke dienstverlening

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Jouw recensie over Skednet Online

Bekijk ook eens

App van de maand

BPM Software

BPM Software maakt het mogelijk om loonjournaalpost automatisch op te halen en te verwerken in de administraties.

Edubookers

Edubookers is hét boekingsplatform waarop je trainingen en cursussen kan zoeken en direct kan boeken. Op deze manier breng je structuur en overzicht aan in het zoeken, boeken en beheren van opleidingen.

OneLinQ

OneLinQ SalaryPay maakt een koppeling met jouw bank om goedgekeurde salarisbetalingen en loonafdrachten in Loket.nl eenvoudig te betalen.

Asperion