skednet-online-1

Type koppeling: Webservice

Website: www.vcd.nl

Wat biedt deze koppeling:  Sneller, efficiënter, inzichtelijk en eenvoudig roosteren van personeel, waardoor grip op loonkosten makkelijker wordt.

Roosterplanning, snel en eenvoudig personeel inplannen!

Het plannen van personeel oftewel roosterplanning lijkt op zichzelf een eenvoudige bezigheid, maar de praktijk wijst anders uit. Een wisselend aanbod van klanten gedurende de ruime openingstijden, het rekening houden met de beschikbaarheid van personeel, loonkosten en het roosteren is een tijdrovende puzzel. Skednet Online biedt de oplossing voor deze puzzel.

– Sneller, efficiënter en eenvoudig roosteren van personeel.
– Structureel grip op loonkosten per medewerker en per afdeling.
– Unieke gebruikersinterface! Alle gegevens in één overzicht.
– Alle informatie en communicatie met medewerkers is online aanwezig!
– 24/7 beschikbaar voor iedere medewerker middels de gratis beschikbare Skednet App.

 

Over de organisatie

De VCD IT Groep is één van de grotere zelfstandige ICT-bedrijven die in diverse segmenten tot de top drie van Nederland behoort. De focus ligt op gezondheidszorg, retail en transport, finance, onderwijs en zakelijke dienstverlening. Als fullservice dienstverlener levert VCD zowel consultancy en software als infrastructuur en beheer. De VCD IT Groep bestaat uit VCD Business Solutions, VCD Infra Solutions, VCD Business Intelligence en VCD Healthcare. De gezamenlijke focus van de bedrijven is innovatie door en implementatie van kwalitatief onderscheidende IT-oplossingen. Juist door de unieke samenwerking van de divisies kan de VCD IT Groep organisaties verder helpen in het realiseren van hun doelen.