Skednet
Snel en eenvoudig personeel inplannen

Het plannen van personeel lijkt op zichzelf een eenvoudige bezigheid, maar de praktijk wijst anders uit. Een wisselend aanbod van klanten gedurende de ruime openingstijden, het rekening houden met de beschikbaarheid van personeel, loonkosten en het roosteren is een tijdrovende puzzel. Skednet Online biedt de oplossing voor deze puzzel.

 

  • Sneller, efficiënter en eenvoudig roosteren van personeel.
  • Structureel grip op loonkosten per medewerker en per afdeling.
  • Unieke gebruikersinterface! Alle gegevens in één overzicht.
  • Alle informatie en communicatie met medewerkers is online aanwezig!
  • 24/7 beschikbaar voor iedere medewerker middels de gratis beschikbare Skednet App.
Wat biedt deze koppeling?
Sneller, efficiënter, inzichtelijk en eenvoudig roosteren van personeel, waardoor grip op loonkosten makkelijker wordt.
Type Koppeling
Webservice
Over het bedrijf achter deze koppeling
De VCD IT Groep is één van de grotere zelfstandige ICT-bedrijven die in diverse segmenten tot de top drie van Nederland behoort. Als fullservice dienstverlener levert VCD zowel consultancy en software als infrastructuur en beheer. De VCD IT Groep bestaat uit VCD Business Solutions, VCD Infra Solutions, VCD Business Intelligence en VCD Healthcare. De gezamenlijke focus van de bedrijven is innovatie door en implementatie van kwalitatief onderscheidende IT-oplossingen. Juist door de unieke samenwerking van de divisies kan de VCD IT Groep organisaties verder helpen in het realiseren van hun doelen.
Prijzen van deze software

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. De kosten die door Skednet Online in rekening gebracht worden, zijn op aanvraag.

Activeren van deze koppeling
Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: financiele & dienstverlening, onderwijs & training, vervoer & post & opslag, gezondheidszorg & maatschappelijke dienstverlening, zakelijke dienstverlening

Bekijk ook eens
Dataspace

Dataspace help haar klanten om documentlogistiek nog beter te organiseren. Dit wordt gedaan middels advisering, digitalisering en archiefopslag.

Exact Online

Op zoek naar groei? Dan heb je goed inzicht in je business nodig. Exact Online geeft je realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer.

L1NDA

L1NDA is dé online personeelsplanner van Nederland en maakt plannen weer leuk. Door te plannen met L1NDA bespaar je tot 75% tijd en 4% op loonkosten door inzicht in belangrijke cijfers als loonkosten en arbeidsproductiviteit.