skednet logo
Snel en eenvoudig personeel inplannen

Het plannen van personeel lijkt op zichzelf een eenvoudige bezigheid, maar de praktijk wijst anders uit. Een wisselend aanbod van klanten gedurende de ruime openingstijden, het rekening houden met de beschikbaarheid van personeel, loonkosten en het roosteren is een tijdrovende puzzel. Skednet Online biedt de oplossing voor deze puzzel.

 

  • Sneller, efficiënter en eenvoudig roosteren van personeel.
  • Structureel grip op loonkosten per medewerker en per afdeling.
  • Unieke gebruikersinterface! Alle gegevens in één overzicht.
  • Alle informatie en communicatie met medewerkers is online aanwezig!
  • 24/7 beschikbaar voor iedere medewerker middels de gratis beschikbare Skednet App.
Wat biedt deze koppeling
Sneller, efficiënter, inzichtelijk en eenvoudig roosteren van personeel, waardoor grip op loonkosten makkelijker wordt.
Type Koppeling
Webservice
Over het bedrijf achter deze koppeling
De VCD IT Groep is één van de grotere zelfstandige ICT-bedrijven die in diverse segmenten tot de top drie van Nederland behoort. Als fullservice dienstverlener levert VCD zowel consultancy en software als infrastructuur en beheer. De VCD IT Groep bestaat uit VCD Business Solutions, VCD Infra Solutions, VCD Business Intelligence en VCD Healthcare. De gezamenlijke focus van de bedrijven is innovatie door en implementatie van kwalitatief onderscheidende IT-oplossingen. Juist door de unieke samenwerking van de divisies kan de VCD IT Groep organisaties verder helpen in het realiseren van hun doelen.
Activeren van deze koppeling
Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.
Bekijk ook eens
PGGM

PGGM verleent als pensioenuitvoeringsorganisatie diensten op het gebied van pensioenbeheer, integraal vermogensbeheer en bestuurlijke advisering aan diverse pensioenfondsen.

Mijnrooster

Een online oplossing om personeelsplanningen overzichtelijk te houden.

AccountView

Visma Software levert een solide basis en/of geïntegreerde oplossing voor boekhouding, groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, CRM, HRM en salarisverwerking.