SnelStart

SnelStart maakt boekhouden makkelijk

Meer tijd overhouden voor de onderneming en zorgeloos boekhouden? SnelStart is één van de eerste boekhoud- en facturatiepakketten in Nederland. Sinds begin jaren tachtig ontwikkelt SnelStart boekhoudsoftware voor ondernemers. Al die jaren met de insteek om boekhouden eenvoudig en begrijpelijk te maken voor de ondernemer. De klant staat centraal bij het ontwikkelen van de software.

De koppeling tussen SnelStart en Loket.nl maakt het mogelijk dat journaalposten automatisch ingeschoten worden in het boekhoudprogramma. Zodra de loonrun wordt goedgekeurd, worden journaalposten rechtstreeks aangeboden aan SnelStart.

Wat biedt de koppeling met SnelStart?

Boekhoudgegevens vanuit SnelStart worden via de koppeling automatisch ingelezen in Loket.nl en vice versa: informatie vanuit Loket.nl vind je eenvoudig terug in SnelStart. De uitwisseling van relevante data voorkomt onnodige dubbele invoer en zorgt voor meer efficiency.

Type Koppeling

Webservice

Over SnelStart

Succesvolle ondernemers vormen de basis van een florerende economie. SnelStart ziet het als haar taak om bedrijven te faciliteren met innovatieve oplossingen voor administratieve vraagstukken. Ondernemers ontzorgen zodat zij hun bedrijf kunnen laten groeien en daarmee een meerwaarde bieden aan onze maatschappij.

Prijzen van deze software

Kijk voor meer informatie over de prijzen van SnelStart op: https://www.snelstart.nl/gratis-proberen en https://www.snelstart.nl/producten/accountants.

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: accountancy & administratie, bouw & installatie & infrastructuur, retail, horeca, onderwijs & training, ict & media & communicatie, groothandel, industrie, persoonlijke & dienstverlening & non & profit, zakelijke dienstverlening

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Jouw recensie over SnelStart

  • Nieuwe rij toevoegen
  • Nieuwe rij toevoegen

Bekijk ook eens

App van de maand

PersoneelsSysteem

Met PersoneelsSysteem kun je online een personeelsplanning maken, gewerkte uren registreren en je personeelsadministratie beheren.

Exact Online

Op zoek naar groei? Dan heb je goed inzicht in je business nodig. Exact Online geeft je realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer.

(1)
L1NDA

L1NDA is dé online personeelsplanner van Nederland en maakt plannen weer leuk. Door te plannen met L1NDA bespaar je tot 75% tijd en 4% op loonkosten door inzicht in belangrijke cijfers als loonkosten en arbeidsproductiviteit.

(4)
X

Wij bestaan
100 jaar

VSO 100 jaar Bekijk programma
Workbee