tactiplan logo
Het online roosterprogramma voor de personeelsplanning
TactiPlan is hét complete roosterprogramma voor de personeelsplanning. Je kunt online het rooster maken, verlof behandelen en de gewerkte uren automatisch verwerken. Planning, verlof en urenregistratie zijn in één systeem gekoppeld. Aan het eind van de maand stuurt u de benodigde gegevens direct door naar Loket.nl.

 

Wil je aan de slag met TactiPlan? Dan word je begeleid vanaf de start en wordt het programma geconfigureerd naar jouw wensen. Daarnaast staat TactiPlan natuurlijk altijd klaar om je te helpen via telefoon en e-mail.

Wat biedt deze koppeling
Het automatisch versturen van variabele gegevens, zoals gewerkte uren, verlof en toeslagen, van TactiPlan naar Loket.nl.
Type Koppeling
Webservice
Over het bedrijf achter deze koppeling
TactiPlan maakt het mogelijk om je gehele personeelsplanning onder te brengen in één overzichtelijk, eenvoudig en flexibel programma. Door nauw samen te werken met de klanten is TactiPlan in staat doeltreffende software te leveren, die fouten voorkomt, tijd bespaart en inzicht geeft in jouw organisatie.
Activeren van deze koppeling
Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.
Bekijk ook eens
R&R

R&R is meer dan alleen planning, R&R geeft winkelmanagers via slimme planningssoftware inzicht in de productiviteit en loonkosten.

Sister Sophy

Geef direct een invulling aan feestelijke momenten met Sister Sophy.

MONI

Om het overzicht te bewaren is een goede administratie onmisbaar. Dat is vaak tijdrovend en kostbaar, maar MONI kan je helpen!