TactiPlan
Het online roosterprogramma voor de personeelsplanning
TactiPlan is hét complete roosterprogramma voor de personeelsplanning. Je kunt online het rooster maken, verlof behandelen en de gewerkte uren automatisch verwerken. Planning, verlof en urenregistratie zijn in één systeem gekoppeld. Aan het eind van de maand stuurt u de benodigde gegevens direct door naar Loket.nl.

 

Wil je aan de slag met TactiPlan? Dan word je begeleid vanaf de start en wordt het programma geconfigureerd naar jouw wensen. Daarnaast staat TactiPlan natuurlijk altijd klaar om je te helpen via telefoon en e-mail.

Wat biedt deze koppeling?
Het automatisch versturen van variabele gegevens, zoals gewerkte uren, verlof en toeslagen, van TactiPlan naar Loket.nl.
Type Koppeling
Webservice
Over het bedrijf achter deze koppeling
TactiPlan maakt het mogelijk om je gehele personeelsplanning onder te brengen in één overzichtelijk, eenvoudig en flexibel programma. Door nauw samen te werken met de klanten is TactiPlan in staat doeltreffende software te leveren, die fouten voorkomt, tijd bespaart en inzicht geeft in jouw organisatie.
Prijzen van deze software

Voor het gebruik van de koppeling wordt per personeelslid €3,- per jaar in rekening gebracht (exclusief BTW). Voor het gebruik van de applicatie wordt er voor een volledig pakket, afhankelijk van de instellingen tussen de €40,- en €50,- per personeelslid per jaar in rekening gebracht (exclusief BTW). Modules kunnen tevens los afgenomen worden.

 

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. Bovengenoemde prijzen worden door TactiPlan in rekening gebracht.

Activeren van deze koppeling
Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: kinderopvang

Bekijk ook eens
Dataspace

Dataspace help haar klanten om documentlogistiek nog beter te organiseren. Dit wordt gedaan middels advisering, digitalisering en archiefopslag.

Exact Online

Op zoek naar groei? Dan heb je goed inzicht in je business nodig. Exact Online geeft je realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer.

L1NDA

L1NDA is dé online personeelsplanner van Nederland en maakt plannen weer leuk. Door te plannen met L1NDA bespaar je tot 75% tijd en 4% op loonkosten door inzicht in belangrijke cijfers als loonkosten en arbeidsproductiviteit.