tamigo logo
Maakt het planningsproces leuk
Tamigo zorgt voor een optimale planning door direct inzicht te geven in de loonkosten en productiviteit. Het roosterproces kan bijna iedereen wel ondersteunen, maar hoe zorg je ervoor dat iedereen in je organisatie het ook echt gebruikt? En hoe zorg je ervoor dat je vooraf al inzicht hebt in je productiviteit, loonpercentage, bezetting en beschikbaarheid van je medewerkers? Tamigo zorgt ervoor dat je planningen binnen budget blijven. Tamigo stuurt niet alleen iedere maand de uren, toeslagen, vakantie-uren, etc. netjes naar Loket.nl, maar kan ook de medewerkers automatisch importeren vanuit Loket. Wil je daarnaast koppelingen met je klantenteller,
kassasysteem, ERP of andere databases? Tamigo kan iedere koppeling realiseren.
Wat biedt deze koppeling
  • Online in- en uitklokken of via de app
  • Onbeperkt support
  • Automatische export van werknemer- en werkgevergegevens vanuit Loket.nl naar Tamigo
  • Het automatisch importeren van variabele gegevens vanuit Tamigo naar Loket.nl
Type Koppeling
Webservice
Over het bedrijf achter deze koppeling
Tamigo is de Europese marktleider in online personeelsplanning. Door de sterke focus op eenvoud en sterke analytische inzichten profiteren inmiddels meer dan 70.000 gebruikers in 17 landen dagelijks van Tamigo. Door onze lokale kantoren krijgen klanten alle aandacht en kunnen ze onze kennis gebruiken voor het reduceren van loonkosten en het optimaliseren van processen, omzet en marge. Tamigo gelooft niet in grote IT projecten, maar een pragmatische aanpak waardoor je binnen enkele dagen ‘live’ kunt zijn!
Activeren van deze koppeling
Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.
Bekijk ook eens
Qwoater

Gemakkelijk en veilig digitale personeelsdossiers beheren met Qwoater.

SecureLogin

Eenvoudig, snel en veilig toegang tot uw online applicaties. SecureLogin is hèt online bureaublad voor administratie- en accountantskantoren.

FiscFree

Een werkgever kan eenvoudig zijn vrije ruimte binnen de Werkkostenregeling beheren met FiscFree.