Tamigo Logo

Type koppeling:
Webservice en CSV

Website:
www.tamigo.nl 

Wat biedt deze koppeling:

  • Automatische export van werknemer- en werkgevergegevens vanuit loket.nl naar Tamigo
  • Het automatisch importeren van variabele gegevens vanuit Tamigo naar Loket.nl

Tamigo

Jouw leven makkelijker maken en tegelijk sterke financiële inzichten geven, dat is het doel van Tamigo. Het planningsproces kan bijna iedereen wel ondersteunen, maar hoe zorg je ervoor dat iedereen in je organisatie het ook echt gebruikt? En hoe zorg je ervoor dat je vooraf al inzicht hebt in je productiviteit, loonpercentage en beschikbaarheid van je medewerkers? Tamigo maakt het planningsproces weer leuk en zorgt ervoor dat je loonkosten binnen budget blijven. Iedere maand worden de uren, toeslagen, vakantie-uren, etc. netjes naar Loket gestuurd. Tamigo zorgt dat je meer tijd aan belangrijke zaken kunt besteden!

Over de organisatie

Tamigo is de Europese marktleider in online personeelsplanning. Door onze sterke focus op eenvoud en sterke analytische inzichten profiteren inmiddels meer dan 50.000 gebruikers in 12 landen dagelijks van Tamigo.
Door onze lokale kantoren krijgen klanten alle aandacht en kunnen ze onze kennis gebruiken voor het reduceren van loonkosten en het optimaliseren van processen, omzet en marge.
Wij geloven niet in grote IT projecten, maar een pragmatische aanpak waardoor je binnen enkele dagen ‘live’ kunt zijn!