tamigo

tamigo: Maakt het planningsproces leuk

tamigo zorgt voor een optimale planning door direct inzicht te geven in de loonkosten en productiviteit. Het roosterproces kan bijna iedereen wel ondersteunen, maar hoe zorg je ervoor dat iedereen in je organisatie het ook echt gebruikt? En hoe zorg je ervoor dat je vooraf al inzicht hebt in je productiviteit, loonpercentage, bezetting en beschikbaarheid van je medewerkers? tamigo zorgt ervoor dat je planningen binnen budget blijven. tamigo stuurt niet alleen iedere maand de uren, toeslagen, vakantie-uren, etc. netjes naar Loket.nl, maar kan ook de medewerkers automatisch importeren vanuit Loket. Wil je daarnaast koppelingen met je klantenteller,
kassasysteem, ERP of andere databases? tamigo kan iedere koppeling realiseren.

Wat biedt de koppeling met tamigo?

  • Online in- en uitklokken of via de app
  • Onbeperkt support
  • Automatische export van werknemer- en werkgevergegevens vanuit Loket.nl naar Tamigo
  • Het automatisch importeren van variabele gegevens vanuit Tamigo naar Loket.nl

Type Koppeling

Webservice

Over tamigo

tamigo is de Europese marktleider in online personeelsplanning. Door de sterke focus op eenvoud en sterke analytische inzichten profiteren inmiddels meer dan 130.000 gebruikers in 17 landen dagelijks van tamigo. Door onze lokale kantoren krijgen klanten alle aandacht en kunnen ze onze kennis gebruiken voor het reduceren van loonkosten en het optimaliseren van processen, omzet en marge. tamigo gelooft niet in grote IT projecten, maar een pragmatische aanpak waardoor je binnen enkele dagen ‘live’ kunt zijn!

Prijzen van deze software

De koppeling met Loket.nl wordt kosteloos aangeboden. tamigo heeft een maandelijkse fee op basis van het gebruikers/vestigingen, zodat al onze klanten kunnen profiteren van dezelfde functionaliteiten. Probeer tamigo 30 dagen gratis via http://tamigo.nl/gratis-testen. De prijzen staan ook weergegeven op de website van tamigo.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: cultuur & sport, retail, horeca

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Jouw recensie over tamigo

  • Nieuwe rij toevoegen
  • Nieuwe rij toevoegen

Bekijk ook eens

App van de maand

OneLinQ

OneLinQ SalaryPay maakt een koppeling met jouw bank om goedgekeurde salarisbetalingen en loonafdrachten in Loket.nl eenvoudig te betalen.

Exact Online

Op zoek naar groei? Dan heb je goed inzicht in je business nodig. Exact Online geeft je realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer.

(1)
L1NDA

L1NDA is dé online personeelsplanner van Nederland en maakt plannen weer leuk. Door te plannen met L1NDA bespaar je tot 75% tijd en 4% op loonkosten door inzicht in belangrijke cijfers als loonkosten en arbeidsproductiviteit.

(4)
secureloginMinox