Tamigo

Maakt het planningsproces leuk

Tamigo zorgt voor een optimale planning door direct inzicht te geven in de loonkosten en productiviteit. Het roosterproces kan bijna iedereen wel ondersteunen, maar hoe zorg je ervoor dat iedereen in je organisatie het ook echt gebruikt? En hoe zorg je ervoor dat je vooraf al inzicht hebt in je productiviteit, loonpercentage, bezetting en beschikbaarheid van je medewerkers? Tamigo zorgt ervoor dat je planningen binnen budget blijven. Tamigo stuurt niet alleen iedere maand de uren, toeslagen, vakantie-uren, etc. netjes naar Loket.nl, maar kan ook de medewerkers automatisch importeren vanuit Loket. Wil je daarnaast koppelingen met je klantenteller,
kassasysteem, ERP of andere databases? Tamigo kan iedere koppeling realiseren.

Wat biedt deze koppeling?

  • Online in- en uitklokken of via de app
  • Onbeperkt support
  • Automatische export van werknemer- en werkgevergegevens vanuit Loket.nl naar Tamigo
  • Het automatisch importeren van variabele gegevens vanuit Tamigo naar Loket.nl

Type Koppeling

Webservice

Over het bedrijf achter deze koppeling

Tamigo is de Europese marktleider in online personeelsplanning. Door de sterke focus op eenvoud en sterke analytische inzichten profiteren inmiddels meer dan 70.000 gebruikers in 17 landen dagelijks van Tamigo. Door onze lokale kantoren krijgen klanten alle aandacht en kunnen ze onze kennis gebruiken voor het reduceren van loonkosten en het optimaliseren van processen, omzet en marge. Tamigo gelooft niet in grote IT projecten, maar een pragmatische aanpak waardoor je binnen enkele dagen ‘live’ kunt zijn!

Prijzen van deze software

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor het gebruik van de koppeling. De kosten voor het gebruik van de applicatie zijn afhankelijk van de implementatie behoefte. Kleine organisaties kunnen Tamigo zelf inrichten en hebben daardoor geen eenmalige kosten. Grotere organisaties hebben behoefte aan een begeleide implementatie voor een vliegende start. Kosten hiervoor bedragen gemiddeld tussen de €1.000 en €5.000 euro.

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. Bovengenoemde prijzen worden door Tamigo in rekening gebracht.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: cultuur & sport, retail, horeca

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Jouw recensie over Tamigo

  • Add a new row
  • Add a new row

Bekijk ook eens

App van de maand

L1NDA

L1NDA is dé online personeelsplanner van Nederland en maakt plannen weer leuk. Door te plannen met L1NDA bespaar je tot 75% tijd en 4% op loonkosten door inzicht in belangrijke cijfers als loonkosten en arbeidsproductiviteit.

(4)
Blue Carpet

Blue Carpet HR Manager helpt organisaties om het beoordelings- en ontwikkelingsgesprek te verbeteren en natuurlijk te digitaliseren.

Dataspace

Dataspace help haar klanten om documentlogistiek nog beter te organiseren. Dit wordt gedaan middels advisering, digitalisering en archiefopslag.