Unit4

Unit4 TaskManager: De loonjournaalpost automatisch in de administratie van al je cliënten

Nadat je de salarisverwerking voor je cliënten hebt verzorgd, zullen de bijbehorende loonjournaalposten in de afzonderlijke administraties verwerkt moeten worden. Met Unit4 TaskManager is het mogelijk om deze loonjournaalpost automatisch op te halen en te verwerken in de administraties. Hierdoor bespaar je tijd, en is de kwaliteit altijd 100% gelijk aan de kwaliteit van de loonjournaalpost. Het handmatig inboeken van de loonjournaalpost behoort nu definitief tot het verleden, en de boeking is direct na de verloningen beschikbaar in de administraties. Daarnaast zijn allerlei controles en rapportages te automatiseren. Minder inspanning als nu met volledige controle over het proces.

Wat biedt de koppeling met Unit4 TaskManager?

Unit4 TaskManager maakt het mogelijk om loonjournaalpost automatisch op te halen en te verwerken in de administraties.

Type Koppeling

Webservice

Over BPM Software

BPM Software is ervaren specialist in automatisering van administratieve en logistieke processen voor het MKB. Met het product Unit4 TaskManager zorgen zij voor een optimalisatie van processen. Het automatisch up-to-date houden van loonjournaalposten in Unit4 Multivers/accounting is daar één voorbeeld van. BPM Software beschikt over een betrokken team van proactieve professionals. De verkoopadviseurs, consultants en servicedeskmedewerkers bieden je deskundig advies, implementeren de software en ondersteunen waar nodig.

Met BPM Software kom je echt verder!

Prijzen van deze software

De eenmalige inrichting kost circa €250,-. Het gebruik van de applicatie is vanaf €79,- per maand.

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. Bovengenoemde prijzen worden door Unit4 TaskManager in rekening gebracht.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: accountancy & administratie, financiele & dienstverlening, groothandel, zakelijke dienstverlening

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Jouw recensie over Unit4 TaskManager

  • Nieuwe rij toevoegen
  • Nieuwe rij toevoegen

Bekijk ook eens

App van de maand

OneLinQ

OneLinQ SalaryPay maakt een koppeling met jouw bank om goedgekeurde salarisbetalingen en loonafdrachten in Loket.nl eenvoudig te betalen.

Exact Online

Op zoek naar groei? Dan heb je goed inzicht in je business nodig. Exact Online geeft je realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer.

(1)
L1NDA

L1NDA is dé online personeelsplanner van Nederland en maakt plannen weer leuk. Door te plannen met L1NDA bespaar je tot 75% tijd en 4% op loonkosten door inzicht in belangrijke cijfers als loonkosten en arbeidsproductiviteit.

(4)
EzoraPinkweb