bpm software logo
De loonjournaalpost automatisch in de administratie van al je cliënten
Nadat je de salarisverwerking voor je cliënten hebt verzorgd, zullen de bijbehorende loonjournaalposten in de afzonderlijke administraties verwerkt moeten worden. Met Unit4 TaskManager (onderdeel van BPM Software) is het mogelijk om deze loonjournaalpost automatisch op te halen en te verwerken in de administraties. Hierdoor bespaar je tijd, en is de kwaliteit altijd 100% gelijk aan de kwaliteit van de loonjournaalpost. Het handmatig inboeken van de loonjournaalpost behoort nu definitief tot het verleden, en de boeking is direct na de verloningen beschikbaar in de administraties. Daarnaast zijn allerlei controles en rapportages (aan u en/of uw cliënten) te automatiseren. Minder inspanning als nu met volledige controle over het proces.
Wat biedt deze koppeling
Unit4 TaskManager van BPM Software maakt het mogelijk om loonjournaalpost automatisch op te halen en te verwerken in de administraties.
Type Koppeling
Webservice
Over het bedrijf achter deze koppeling
BPM Software is ervaren specialist in automatisering van administratieve en logistieke processen voor het MKB. BPM Software beschikt over een betrokken team van proactieve professionals. De verkoopadviseurs, consultants en servicedeskmedewerkers bieden je deskundig advies, implementeren de software en ondersteunen waar nodig.

 

Met BPM Software kom je echt verder!

Activeren van deze koppeling
Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.
Bekijk ook eens
Wolters Kluwer Twinfield

Online flexibel boekhouden voor zowel kleine als grote organisaties.

PGGM

PGGM verleent als pensioenuitvoeringsorganisatie diensten op het gebied van pensioenbeheer, integraal vermogensbeheer en bestuurlijke advisering aan diverse pensioenfondsen.

booq Personeelsplanner

Met de booq Personeelsplanner zijn je personeelsplanning, urenregistratie en verloning voortaan in een handomdraai geregeld.